Stage Entertainment Nederland: Medewerker Facilitaire Zaken

Stage Entertainment Nederland in Scheveningen zoekt een Medewerker Facilitaire Zaken voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 09-04-2023Stage Entertainment is een van ’s werelds grootste theaterproducenten en -eigenaren. Wij hebben kantoren en exploiteren theaters in continentaal Europa, London en in New York. Wij produceren voor onze theaters iconische titels zoals Mamma Mia!, Chicago, Lazarus, Disney’s The Lion King, Aladdin en Frozen en daarnaast ook eigen ontwikkelde producties zoals Anastasia en Tina – The Tina Turner Musical.

Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt, zoals Tina – De Tina Turner Musical, The Sound of Music, Hij gelooft in mij en Aladdin.

Voor het Circustheater in Scheveningen zijn wij op zoek naar een

Medewerker Facilitaire Zaken

32 tot 40 uur per week

‘Touching hearts and creating memories’ is onze missie. Samen met 3.000 getalenteerde, diverse mensen leveren wij wereldwijd een eersteklas ervaring aan de meer dan zeven miljoen mensen die elk jaar een Stage Entertainment productie of theater bezoeken. Met speciale aandacht voor iedere bezoeker die wordt meegenomen in de magie van de voorstelling.

Als Medewerker Facilitaire Zaken ben je onderdeel van een specialistisch team dat verantwoordelijk is voor ons mooie AFAS Circustheater!

De afdeling
De afdeling Facilitaire Zaken (5 fte) is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van onze theaters. Tevens ondersteunen wij de verschillende afdelingen met hun werkzaamheden en evenementen. Wij zorgen ervoor dat onze gasten een koninklijke beleving ervaren bij een bezoek aan onze shows of evenementen.

Werkzaamheden
Jouw werkzaamheden als Medewerker Facilitaire Zaken zijn:

 • De opsporing en het verhelpen van (elektro)technische storingen.
 • Het verrichten van preventief en correctief (klein)technisch onderhoud aan de theaters.
 • Begeleiden van externe partners op gebied van brandmelding, electra en warmtevoorzieningen.
 • Ondersteunen van de diverse afdelingen binnen ons theater. Bijvoorbeeld met het klaarzetten van AV-middelen bij evenementen of de op- en ombouw van verschillende ruimtes.
 • Het verrichten van kleine administratieve handelingen.

Wij verwachten
Van een Medewerker Facilitaire Zaken verwachten wij:

 • Een opleiding op minimaal mbo-niveau met brede interesse in theater en techniek.
 • Kennis van gebouwbeheersystemen, Priva, BlueID is een pre.
 • Woonachtig in de omgeving van Scheveningen.
 • Werkervaring in een soortgelijk functie.
 • Een flexibele instelling en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Een leergierige, accurate en hands-on mentaliteit.
 • Bereidheid om zowel overdag als in de avond en/of het weekend te werken.
 • Daarnaast ben je een absolute teamplayer.

De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt een beroep gedaan op jouw vermogen om goed om te kunnen gaan met een hoge werkdruk, zelfstandigheid, teamspirit en oog voor detail.

Ons aanbod
Naast een hele leuke baan en dito collega’s, een marktconform salaris en reiskostenvergoeding, krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen op het werkgebied en (theater-)techniek, en heb je de mogelijkheid om onze shows te bezoeken.

We respecteren ieders talenten en omarmen onze verschillen en de unieke rol die we elk spelen in het grotere team. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Wij brengen mensen samen. Dat is de kern van alles wat we doen.

Interesse?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton en upload je cv en motivatie ter attentie van JP van Ruitenbeek, Manager Facilities Theaters Nederland.

Bij vragen kun je contact opnemen met onze HR afdeling via hrm@stage-entertainment.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.