Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen: Medewerker Financiële Administratie

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen in IJmuiden zoekt een Medewerker Financiële Administratie voor 8 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenStadsschouwburg & Filmtheater Velsen is de belangrijkste culturele instelling in de gemeente Velsen. Een gerenommeerd theater dat inmiddels 80 jaar bestaat en een regiofunctie vervult. Een plek met een bijzondere zaal met 700 stoelen waar bekende professionele artiesten graag optreden. De theaterprogrammering is breed en varieert van musical tot toneel en dans en van cabaret tot muziek. Naast het professionele aanbod is het theater de thuishaven voor veel lokale amateurtheatermakers en biedt de locatie onderdak voor maatschappelijke evenementen. Tijdens de coronaperiode is het theater met de financiële hulp van meer dan 2200 Velsenaren ook een professioneel filmtheater geworden.

In de komende jaren zal het theater de transitie maken naar een groot cultuurgebouw (REX Cultuur Dok) door uitbreiding met een kleine multifunctionele zaal, filmzalen, oefenstudio’s en horeca. Om dit mogelijk te maken is uitbreiding van het team nodig. In de komende twee jaar zal de huidige kleine organisatie moeten groeien en verder professionaliseren.

Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker Financiële Administratie

8 tot 12 uur per week

Wat ga je doen?
Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor het hands-on uitvoeren van de financiële administratie in Exact Online. Zowel inboeken van facturen als financieel afhandelen van voorstellingen en verhuringen aan externe partijen. Je stelt periodieke rapportages op voor de directie. Je draagt zorg voor het opstellen en indienen van BTW-kwartaalaangiften en de voorbereiding van de jaarrekening en de accountantscontroles.

Je zorgt voor het aanleveren van, en de controle op de mutaties in de salarisadministratie, welke door een extern salarisadministratiekantoor wordt uitgevoerd.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling van de ticketing en voor de aanlevering van managementrapportages inzake verkoop en zaalbezetting.

Profiel

  • Afgeronde opleiding op HBO / HEAO-niveau, bijvoorbeeld SPD.
  • Ruime ervaring met Exact Online en Excel.
  • Hands-on, accuraat, efficiënt en oplossingsgericht.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Flexibel.
  • Ervaring in de culturele sector is een pré.

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan met motivatie en cv via vacature@stadsschouwburgvelsen.nl t.a.v. Iris Fricke.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.