REDRUM Bureau: Producer

REDRUM Bureau in Ede zoekt een Producer voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenREDRUM is een film- en animatiestudio die commercials, animaties en grote (internationale) campagnes ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 40 mensen. We hebben een eigen speelplaats met een greenscreen studio, equipment, een renderfarm en een soundstudio. Elke dag weer werken wij met liefde aan onze producties. En zo gek is dat ook niet. Geen dag in het leven van onze regisseurs, tekstschrijvers, editors, cameramensen, sound designers, producers en animatoren is hetzelfde. Want onze klanten zijn namelijk net zo verschillend. Wij worden van nature aangetrokken tot het onconventionele en streven naar perfectie. En hoewel films en animaties onze expertise zijn bieden wij ook fotografie, interactie, webdesign en vormgeving. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.

Als producer ben je de spin in het web rondom de projecten van REDRUM. De focus ligt daarbij zowel op onze live action als animatie producties en nog net wat vaker iets daartussenin. Jeuken je handen al?

Producer

32 tot 40 uur per week

Van het eerste klantcontact tot oplevering ben jij de persoon die verantwoordelijkheid draagt voor het optuigen en naar tevredenheid afronden van onze mediaproducties (zowel achter de schermen als op set). Bij onze opdrachtgevers weet je zonder moeite de juiste snaar te raken en zorg je samen met onze regisseurs en scenaristen voor een vertaalslag van visie naar een passend concept met begroting en planning. En die bewaak jij natuurlijk met je leven.

Je tovert een glimlach op het gezicht van je collega’s en opdrachtgevers en bent een praktisch ingestelde aanjager pur sang. Initiatief nemen is jouw tweede natuur, je laat niets aan het toeval over en je bewaakt en bewaart het overzicht van de kleinste praktische details tot de overkoepelende doelstellingen minutieus.

Must haves

 • Het beargumenteren van creatieve en productionele keuzes is voor jou gesneden koek.
 • Je hebt de afgelopen jaren een netwerk aan freelancers opgebouwd en staat al zeker vijf jaar op set.
 • Weet op de juiste momenten hoofd- van bijzaken te onderscheiden zonder daarbij je oog voor detail te verliezen.
 • Bent een sociale kameleon die precies aanvoelt met welke ‘tone of voice’ je op welk moment het gewenste voor elkaar krijgt.
 • En spreekt natuurlijk de talen die de verschillende departementen eigen zijn.
 • Schakelt zonder problemen tussen meerdere projecten in verschillende stadia.
 • Krijgt energie van het onmogelijke mogelijk maken, en net een beetje meer.
 • Houdt het hoofd koel in de hectiek die met bovenstaande soms gepaard gaat ;).
 • Je bent een kritische optimist met een 10 voor taal (Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling).
 • Fan van The Shining ;-).
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

What do we offer?

 • Marktconform salaris.
 • Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling.
 • Volgen van masterclasses die worden gegeven bij onze inhouse academy Reducations.
 • Een hybride werkplek.
 • Kantoorhond King Louie.
 • Wekelijkse REDRUM bootcamps met onze personal trainer.
 • Vrijdagmiddagborrels met karaoke sing-alongs.
 • Italiaanse havercappu’s en ginger beers all day long.
 • Heel veel gezelligheid. Ja, dat zeggen we gewoon over onszelf ;-).

Apply?
Al zin om te beginnen? Leuk! Mail je CV / portfolio en een korte motivatie naar work@redrumbureau.com onder vermelding van ‘Sollicitatie Producer’. Bonuspunten als je opent met: ‘Lieve Carlijn en Kim.’

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.