Peitsman: Technicus AV

Peitsman in Rotterdam zoekt Technici AV voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPeitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de mooiste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Peitsman staat ervoor dat de medewerkers volop mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s.

“Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Vanwege onze groei en ambitie zoeken wij zowel licht-, video en geluidstechnici.

Technicus AV

40 uur per week

Als technicus AV (Licht, geluid en/of video) zorg je ervoor dat onze klanten het beste krijgen wat we Peitsman kunnen bieden, zowel aan de voorzijde met shows als aan de achterkant met de voorbereidingen, bouw en breek. Kwaliteit zie je terug in de materialen maar zeker ook in de mensen.

Je neemt kennis mee en jij weet waar een projectleider over praat op klus, en kan deze aanwijzingen ook moeiteloos opvolgen. Maar als je dat nou eens niet weet, dan heb je ook het lef dit gewoon te uiten en hulp te vragen aan je collega’s, want samen staan we sterker. De werkzaamheden bestaan uit het opbouwen, bedienen en afbreken van de techniek op onder andere festivals, concerten, corporate events en livestreams. Natuurlijk word je ook meegenomen in de voorbereiding, spring je af en toe bij op de technische dienst en kan je ook eens zelfstandig op pad gestuurd worden. Wanneer jij iets ziet waarvan je denkt dat het beter, optimaler, nuttiger of logischer kan dan kan je dit onderbouwde idee neerleggen bij de vestigingsleider om er over te sparren.

Peitsman staat achter de ontwikkeling van mensen, mocht je dus willen doorgroeien dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor als je in dienst bent. Het kan zijn als verdieping in je vakgebied of een doorgroei naar bijvoorbeeld projectleider. Twijfel je eraan of je huidige kennis hoog genoeg is, neem dan vooral contact op en wie weet kunnen we samen het niveau bereiken en doorgroeien in een mooie positie.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring als (junior) technicus in de AV of theater branche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je hebt een goed gevoel voor kwaliteit en maakt systemen snel eigen
 • Je bent niet onder de indruk van werkdruk en bewaart altijd het overzicht

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je onder andere het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Mogelijkheid tot bijscholen
 • Een 40-urige werkweek
 • Een salaris tussen de €2000 en €2500
 • 24 vakantiedagen
 • Pensioen
 • Bedrijfsuitjes

Werklocatie
Vestiging Rotterdam

Tot snel!?
Je sollicitatie (CV + Motivatie) zal in behandeling worden genomen door Jesper Kassies, hij is vestigingsleider. Als de interesse wederzijds is gaan we een kennismakingsbakkie doen samen met een collega van Peitsman. Als de interesse daarna nog steeds er is en we zien beiden mooie dingen voor de toekomst dan ga je in gesprek met Hans Peitsman, de naam geeft het al weg, directeur van Peitsman. Hier zal dieper worden ingegaan op doelen, verwachtingen, jouw wensen en visie en natuurlijk de voorwaarden.

Wanneer hier aan beide zijden blije mensen uit komen dan volgt er een voorstel arbeidsovereenkomst en kan je z.s.m. beginnen als Peitser!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.