Nationale Opera & Ballet: Digital Marketeer

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Digital Marketeer voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenNationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen aan de mooiste opera- en balletproducties. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken per direct een

Digital Marketeer

38 uur per week

Over de functie
Ben jij de online expert die enthousiast wordt van data en innovatie? Wil je graag inspireren en enthousiasmeren? Dan zoeken wij jou als digital marketeer! Als digital marketeer ontwikkel en leidt je marketingcampagnes op onze betaalde en organische online kanalen, zoals onze website, e-mail, social en search. Samen met interne specialisten en ons online marketingbureau zorg je ervoor dat de plannen succesvol worden uitgerold. Je volgt de voortgang van uitgezette campagnes en zal zo nu en dan bijsturen. Na afloop van de campagnes vinden we het belangrijk om te evalueren en te leren. Jij geeft inzicht in de resultaten, zodat we ons continue kunnen blijven verbeteren. Naast deze campagnes, ben je ook verantwoordelijk voor de communicatie via onze digitale schermen in de foyer. Als je bij ons komt werken, kom je in een gezellig team terecht op de afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop (MCV)!

Over jou
Je bent een ervaren marketeer en je weet als geen andere hoe je met minimale middelen een groot online bereik kunt creëren. Je houdt van innoveren, hebt ervaring in het werken met (online) bureaus maar je bent zelf ook expert op het gebied van social media campagnes en search engine marketing. Je duikt graag in data en kunt dit moeiteloos omzetten tot nieuwe kansen en doelstellingen. Data driven marketing zit in je DNA en met jouw kennis, ervaring en aanpak inspireer je ook de medemarketeers! Verder heb je:

 • Ervaring in campagnemanagement en kun je goed samenwerken met
  zowel interne en externe betrokkenen.
 • 3 tot 5 jaar werkervaring, we zijn namelijk op zoek naar iemand die ons
  vertelt hoe we online campagnes het beste kunnen uitzetten, ervaring
  hiermee vinden wij fijn.
 • Gevoel voor cijfers en data; meten is weten en wij zijn benieuwd hoe wij
  nog meer uit onze online campagnes kunnen halen!

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Dan is dit de baan voor jou! Nationale Opera & Ballet hecht waarde aan diversiteit en gelijkwaardigheid op alle niveaus binnen de organisatie. Wij nodigen daarom van harte iedereen uit om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender en culturele achtergrond.

Wat wij bieden

 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en
  ervaring, minimaal € 3.041,- en maximaal € 4.301,- per maand op basis van
  een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een
  aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Een bijdrage voor een sportschoolabonnement.
 • Een bijdrage in reiskostenvergoeding.
 • Een aanvullend verzekeringspakket.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande button.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Marijn Maas, Brand Marketing Manager via m.maas@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met C. Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.