Light Art Collection: Office Manager

Light Art Collection in Amsterdam zoekt een Office Manager voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenLijkt het jou leuk om te werken bij ’s werelds grootste lichtkunstcollectie? We zoeken een office manager die ons team komt versterken!

Wie zijn wij
Light Art Collection is ooit gestart vanuit het Amsterdam Light Festival. Sinds de oprichting in 2017 hebben wij de grootste collectie lichtkunst ter wereld opgebouwd, enerzijds door kunstenaars jaarlijks uit te nodigen nieuwe werken te maken voor het festival en anderzijds door onze collectie aan te vullen met nieuwe stukken.

Ons team reist de hele wereld over om actief met onze partners zoals city-marketeers, vastgoedbeheerders, musea, parken en festivals, te kijken naar tentoonstellingsmogelijkheden voor onze lichtkunstwerken en deze zo een nieuw, internationaal podium te geven.

Met de universele taal van lichtkunst verwonderen, verbinden en ontroeren wij het publiek. In onze verhalen leggen wij onverwachte relaties waardoor de kijk van zowel bewoners als bezoekers op hun omgeving veranderd en zo creëren wij een positieve impact. Wij delen onze expertise over het organiseren van een expositie ‘that blows your mind’, wij adviseren over de routes om zo de bezoekerservaring te optimaliseren, en ontwikkelen side-programma’s voor jong en oud. Daarnaast zorgen we voor de beste technische begeleiding zodat de kunstwerken optimaal tot hun recht komen.

De kunstwerken uit onze collectie werden onder andere al tentoongesteld in Athene, Brussel, Hong Kong, Londen, New York, Riyadh en Taiwan. Afgelopen seizoen hebben we in ruim 25 internationale steden lichtkunst exposities en festivals gerealiseerd.

Office Manager

24 uur per week

Wat ga je doen
Als Office Manager heb je een veelzijdige functie met veel verschillende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het gehele kantoor. Daarnaast behoort een deel van de marketing en communicatie tot jouw verantwoordelijkheid. Je hebt vaak veel dingen tegelijkertijd op je bord liggen, dus je schakelt moeiteloos over van de ene klus naar de andere. Het takenpakket is divers en afwisselend.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Tunen van onze plannen, offertes, projecten en presentaties;
 • Onderhouden van onze website en deze waar nodig aanvullen;
 • Interne project- en marketing coördinatie;
 • Signaleren en bewaken van deadlines intern en extern;
 • Financiële/administratieve werkzaamheden;
 • Volledige office management;
 • Ondersteunen van het gehele team.

Wie ben jij
De ideale kandidaat voelt zich thuis binnen een klein en hecht team, is in staat prioriteiten te stellen, en snel te handelen, waarbij ruimte is voor eigen ideeën en oplossingen.

Ook herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

 • hbo werk- en denkniveau
 • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
 • ervaring met programma’s zoals Excel, Keynote (Mac) en Google Workspace;
 • plannen en coördineren is voor jou geen probleem; meerdere ballen tegelijk hooghouden ook niet;
 • je bent doortastend, energiek en een echte teamplayer.

Wat bieden wij
Light Art Collection is een dynamische en informele organisatie waar de lijntjes kort zijn. Je komt te werken in een enthousiast team met veel ervaring. Wij bieden een inspirerende werkomgeving.

Daarnaast bieden wij een goed salaris en 8% vakantiegeld. Standaard krijg je bij ons op basis van een fulltime dienstverband 25 dagen verlof per jaar.

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatie naar j.jongerius@zmgroep.nl of klik op de knop ‘solliciteer’. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Albert Deltour (albert@lightart-collection.com).

Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.