KopGroep Bibliotheken: Coördinator Team Educatie

KopGroep Bibliotheken in Den Helder zoekt een Coördinator Team Educatie voor 20 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenKopGroep Bibliotheken staat midden in de samenleving en speelt een belangrijke rol als maatschappelijke, educatieve organisatie. Onze bibliotheek is van grote waarde, juist voor de jeugd. Daarom werken wij samen met het onderwijs aan leesbevordering, mediawijsheid en educatie.

Onze missie? Kinderen plezier in lezen bezorgen en wegwijs maken in het grote aanbod aan boeken en digitale media.

We zoeken wegens vervanging ziekte per direct een

Coördinator Team Educatie

minimaal een half jaar, eventueel op detacheerbasis.
20 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?
Als coördinator stuur je een team van vijf educatiespecialisten aan, zij zijn actief als consulent in het primair- en voortgezet onderwijs. Wij hebben een mooi aanbod aan educatieve programma’s en collecties. Lees meer hierover op onze website.

Vanuit het beleid van de bibliotheek bewaak je de implementatie, uitvoering en evaluatie hiervan. Het team educatie werkt veel samen met andere partijen in het netwerk van de bibliotheek. Je ondersteunt je collega’s door de activiteiten met de verschillende partijen regelmatig te evalueren en te monitoren. Ook ben je de contactpersoon naar de interne organisatie en directie om tijdig knelpunten of juist kansen en mogelijkheden te signaleren.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste bruggenbouwer; je bent van veel markten thuis. Je hebt ervaring in het aansturen van een team en hebt een mensgerichte stijl van leidinggeven. Je communiceert helder en voelt goed aan wat jouw team nodig heeft om prettig te kunnen werken. Je bent flexibel en stressbestendig en bent een kei in plannen en organiseren. Je hebt hbo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in de bibliotheek en/of op het gebied van educatie.

Wat bieden wij?
Een mooie tijdelijke functie in een enthousiast team bij een geweldige organisatie. Onze medewerkers beoordelen KopGroep Bibliotheken als werkgever maar liefst met een 8,2. De functie is ingeschaald in schaal 9 van de cao Openbare Bibliotheken.

Belangstelling?
Bel dan met Desiree van Ham (HR) 06 832 170 59 of Anita Ruder (directeur) 06 486 459 86 of mail jouw motivatie zo snel mogelijk aan: vacature@kopgroepbibliotheken.nl

Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen we de vacature sluiten.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.