Koninklijk Theater Carré: Assistent Gebouwbeheer

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Assistent Gebouwbeheer voor 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenVan cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Koninklijk Theater Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Voor onze afdeling Gebouwbeheer zijn we per direct op zoek naar een gedreven en leergierige

Assistent Gebouwbeheer

37,5 uur per week

Wat ga je doen?
Als Assistent Gebouwbeheer ondersteun je het Hoofd Gebouwbeheer bij het integraal organiseren, plannen en beheren van het onderhoud. Hierbij richt jij je niet alleen op het pand maar ook op alle technische installaties die aanwezig zijn in Carré. Zo ben je verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van (onderhouds)werkzaamheden door derden, en zie je toe op de werkkwaliteit en serviceverlening van leveranciers binnen de gestelde tijdsplanning. Naast uitvoerende werkzaamheden ben je ook bezig met de strategische meerjarige onderhoudsplanning. Verder neem je bij afwezigheid van het Hoofd Gebouwbeheer zijn taken en verantwoordelijkheden waar. Hierdoor krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen als toekomstig Hoofd Gebouwbeheer.

Doordat Carré is gevestigd in een monumentaal pand aan de Amstel kun je je voorstellen dat er genoeg uitdagingen zijn. Eén van de uitdagingen die de komende tijd centraal staat is de verduurzaming van het gebouw en de technische installaties. Jouw bijdrage zorgt er voor dat het pand toekomstbestendig wordt gemaakt voor de volgende generatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma hbo facilitymanagement of hbo installatie-/elektrotechniek.
 • Je bent sterk in organiseren en plannen en weet het overzicht te bewaren.
 • Je bedenkt innovatieve oplossingen en presenteert deze met overtuigingskracht.
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en kennis van techniek.
 • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als fysiek.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Woonachtig in de buurt van Amsterdam.

Wat staat er op je cv?
Je hebt ervaring in deze of een soortgelijke technische functie, hebt kennis over het onderhouden en beheren van een gebouw, en bij voorkeur een achtergrond in de elektrotechniek. Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt goede praktische vaardigheden van alle relevante Officepakketten. Affiniteit met de theater/culturele sector is een pre.

Wij bieden jou

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, binnen een enthousiast team van collega’s.
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Gezellige en informele werksfeer binnen een dynamisch werkveld.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij jouw kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime.
 • Goede pensioenregeling BeFrank.
 • Dagelijks een verzorgde lunch in Carré.

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marco Hartendorf (Manager Theater Techniek & Gebouw), dit kan via: marco.hartendorf@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij onderstrepen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Kijk op de website van Koninklijk Theater Carré voor onze andere vacatures.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.