Koninklijk Theater Carré: Accountmanager Arrangementen & Evenementen

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Accountmanager Arrangementen & Evenementen voor 37,5 uur per week (1fte) | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenVan cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Koninklijk Theater Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Voor onze afdeling Arrangementen & Evenementen zijn we per direct op zoek naar een

Accountmanager Arrangementen & Evenementen

37,5 uur per week (1fte)

Wat ga je doen?
In de functie accountmanager ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende aanvragen, ben je medeverantwoordelijk voor alle arrangementen en ondersteun je evenementen die plaatsvinden in Carré. Daarnaast onderhoudt je samen met je collega’s de contacten met onze huidige opdrachtgevers. Je onderhoudt een breed relatiebestand, denk hierbij aan klanten en diverse partners zoals personeelsverenigingen en brancheorganisaties. Je weet Carré als theater en als bijzondere evenementen locatie te positioneren. Je rapporteert aan de Manager Sales en Partnerships.

Wie ben jij?

 • Je bent representatief, ziet commerciële kansen en bent klantgericht ingesteld.
 • Je werkt accuraat, beschikt over teamspirit en zelfstandigheid.
 • Je communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend.
 • Je bent flexibel en ook beschikbaar buiten kantooruren.
 • Je hebt passie voor Hospitality en theater.
 • Je bent woonachtig in (groot) Amsterdam.

Wat staat er op je CV?
Je bent een ambitieuze starter of hebt al aantoonbare ervaring op dit gebied. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt een opleiding in de richting van hotelschool, commerciële economie of een vergelijkbare opleiding.

Wij bieden jou

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, hartje Amsterdam.
 • Gezellige en informele werksfeer binnen een dynamisch werkveld.
 • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging, voor 37,5 uur per week (fulltime).
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij jouw kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime.
 • Goede pensioenregeling bij BeFrank.
 • Dagelijks een verzorgde lunch in Carré.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Heleen Leushuis (Manager Sales & Partnerships) dit kan via: heleen.leushuis@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Kijk op de website van Koninklijk Theater Carré voor onze andere vacatures.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.