Filmhuis Zevenaar: Programmeur-Coördinator

Filmhuis Zevenaar in Zevenaar zoekt een Programmeur-Coördinator voor 24 tot 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-04-2023Filmhuis Zevenaar bestaat sinds 1979 en is sinds 2020 gevestigd op een A-locatie met twee fraaie en goed uitgeruste filmzalen in de Turmac Cultuurfabriek (Kerkstraat 27 te Zevenaar). We zijn een ambitieuze organisatie die van één filmvertoning per maand uitgegroeid is naar een modern, levendig filmhuis met ruim 30 filmvertoningen per week. Filmhuis Zevenaar is in transitie van een volledig door vrijwilligers gerunde organisatie naar een organisatie waar professionals onze grote, enthousiaste groep vrijwilligers aansturen.

Wij zoeken per direct een

Programmeur-Coördinator

24 tot 28 uur per week

die passie en filmkennis weet te combineren met mensenwerk en cultureel ondernemerschap.

Je bent het aanspreekpunt van het filmhuis, als centrale spin in het web. Je taken zijn heel divers: je programmeert kwaliteitsfilms en hebt contact met distributeurs, collega-programmeurs en samenwerkingspartners (lokaal, regionaal en landelijk). Maar je voert ook, ondersteund door de filmhuis-vrijwilligers de regie op de filmkeuze, marketing en filmtechniek.

Je bent verantwoordelijke voor het coördineren van het gebruik van alle software en hardware van Filmhuis Zevenaar. Denk daarbij aan het ticket / kassasysteem, computers, intranet en het inladen van films. Er zijn servicecontracten met verschillende leveranciers. Je stuurt vrijwilligers aan bij het showschrijven en ICT-technische zaken. Ook ben je (telefonisch) beschikbaar om storingen op te lossen.

Kortom, je bent van alle markten thuis, je leert van en met de vrijwilligers en je zorgt voor de samenhang tussen organisatie, vrijwilliger en dagelijkse gang van zaken. Je legt verantwoording af aan het bestuur en je spart met het bestuur over te maken keuzes. Je analyseert het filmbezoek en rapporteert hierover. Uiteraard volg je de nieuwste ontwikkelingen binnen de filmwereld.

Ben jij iemand die

  • Relevante kennis, ervaring en opleiding heeft (HBO-niveau).
  • Een duidelijke visie heeft op de toekomst van arthouse en cross-over cinema.
  • Zich kan inleven in de verschillende doelgroepen en hiervoor een passend aanbod samenstelt.
  • Sociaal vaardig en prettig in de omgang is.
  • Gericht is op samenwerking met vrijwilligers en zeer uiteenlopende culturele en maatschappelijke instellingen en partijen.
  • Flexibele houding heeft ten aanzien van werktijden.

Dan bieden wij je
Een uitdagende en zelfstandige functie waar veel ruimte is om je eigen signatuur te ontwikkelen. Jij bent de eerste betaalde coördinator van Filmhuis Zevenaar en krijgt dus veel ruimte om vorm te geven aan de functieWij bieden je een jaarcontract aan met intentie tot verlenging. De salariëring is marktconform met de bioscoopbranche en afhankelijk van opleiding en ervaring. Zzp’ers bieden we eveneens een mogelijkheid voor deze functie. 

Enthousiast geworden?
Mail voor je motivatie en CV uiterlijk 1 april 2023 naar: bestuur@Filmhuiszevenaar.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.