Even Blijtanken: Pompbediende

Even Blijtanken in Tilburg zoekt een Pompbediende voor 0,2 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-04-2023Even Blijtanken ontwikkelt verschillende creatieve installaties. Met deze installaties reizen we vanuit onze standplaats Tilburg door heel Nederland om mensen met elkaar en zichzelf in verbinding te brengen.

Even Blijtanken is op zoek naar een pompbediende! Hiervoor hoef je niets te weten van auto’s. Ben jij een enthousiaste zzp’er die het leuk vindt om mensen blij te maken en hen te voorzien van positieve energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pompbediende

0,2 fte

Als pompbediende ga je met onze installaties het hele land door. Van festivals tot zakelijke evenementen, van scholen tot zorginstellingen. Tot onze installaties behoren onder andere de lieve brieven bieb, een bieb vol lieve brieven, onze ‘het-is-nooit-te-laadpaal’, een oplaadpaal om jezelf op te laden met motivatie, en ons blijtankstation, een tankstation waar mensen hun emotionele tank kunnen vullen met positieve, lieve berichtjes en levensadviezen. Jij bent degene die deze installaties op- en afbouwt en bedient. Volledig zelfstandig draai je het event, je gaat met mensen in gesprek en schrijft een verslag voor de socials.

Wat wij van jou vragen:

 • Je bent een zzp’er;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt goed vragen stellen en gesprekken voeren;
 • Je bent enthousiast en weet mensen die het spannend vinden over te halen om mee te doen;
 • Je hebt een autorijbewijs en een normale tot grote eigen auto;
 • Je woont in de buurt van Tilburg;
 • Je bent flexibel in je tijd en bereid om soms doordeweeks of in het weekend te werken;
 • Je bent bereid om soms meerdere dagen op een festival te staan;
 • Als je ook nog veel weet over geluk en persoonlijke ontwikkeling, of zelfs coach of trainer bent, heb je een streepje voor!

Wat wij jou bieden:

 • Een toffe baan met veel afwisseling en zelfstandigheid;
 • +/- 300 euro per dag;
 • Heel veel blije mensen.

Even Blijtanken is een project van kunstenaar Lot van Os. Lot maakt installaties die niet bestaan, maar die lijken op wat we kennen. Dit zorgt voor een vervreemding en nieuwsgierigheid tegelijkertijd. Hij gebruikt deze installaties om mensen uit te dagen hun eigen waarheden in twijfel te trekken en open te staan voor nieuwe mogelijkheden. Het doel achter elke installatie is om mensen dichter bij hun eigen geluk te brengen en hun leven te verrijken.

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan dit bijzondere project? Stuur dan je sollicitatiebrief naar werken@blijtanken.nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe pompbediende! PS: We vinden het leuk als je een korte video toevoegt aan je sollicitatie. Reageren kan t/m zondag 5 april.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.