cepezed: marketing- & communicatiemanager

cepezed in Delft zoekt een Marketing- & Communicatiemanager voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geencepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland. Het ontwerpt spraakmakende duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House en de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen.

Onze projecten kenmerken zich onder meer door een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek en esthetiek zijn volledig geïntegreerd. Goed doordacht en gedetailleerd zijn onze ontwerpen soepel te prefabriceren en bouwen; circulair en duurzaam. cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen expertises voor interieurontwerp, projectontwikkeling en bouwcoördinatie. Onze specifieke combinatie van kennis, kunde en een uiterst karakteristieke signatuur maakt ons uniek in het Nederlandse architectuurlandschap.

cepezed bestaat inmiddels uit ruim 90 mensen en groeit nog altijd. We bieden veelzijdige banen binnen een creatieve, dynamische en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur met veel ruimte voor groei en ontplooiing. Er heerst geen sterke hiërarchie. Voor de medewerkers zijn er verschillende interne trainings- en ontwikkelingsprogramma’s.

cepezed is op zoek naar een marketing- & communicatiemanager. Vind jij het leuk om vanuit je visie en ervaring te sparren over de beste strategieën om cepezed te positioneren? En zie je er een uitdaging in om die met je collega’s uit te voeren? Dan is cepezed op zoek naar jou!

Marketing- & Communicatiemanager

32-40 uur per week

Als marketing- & communicatiemanager ben jij degene die met onze directie de agenda bepaalt. Samen met je collega’s spreek je af wie wat doet. Het doel is een continue positionering van cepezed als duurzaam, innovatief en veelzijdig architectenbureau én als interessante werkgever. Kortom, een prachtig canvas voor jouw talenten.

Punten op de marketing- & communicatieagenda zijn bijvoorbeeld publicaties, nieuwsberichten, columns, bedrijfspresentaties, evenementen, lezingen en in- en externe nieuwsbrieven. Je stemt af, coördineert, stuurt aan en pakt ook zelf dingen op. Op de maandagen hebben we een wekelijkse kick off. Jij neemt de regie richting je communicatiecollega’s; dit zijn onze tekstschrijver en onze communicatie-assistent. Natuurlijk heb je ook direct contact met een aantal andere collega’s om samen tot het beste resultaat te komen.

Je kunt met jouw werkzaamheden voortbouwen op al bestaande netwerken, onze website en cepezeds goede reputatie als architectenbureau met een moderne, tijdloze signatuur en veel aandacht voor zaken als functionaliteit, efficiëntie, langdurig flexibel gebruikscomfort en duurzaamheid. De communicatiestijl van cepezed is no-nonsense en to the point, net als onze architectuur. En we zijn natuurlijk benieuwd naar wat jij voor ons in petto hebt.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beschikt over:

 • een afgeronde opleiding hbo/wo Communicatie;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • het liefst met ervaring in de architectuur en/of bouw;
 • een goede beheersing van het Nederlands en Engels;
 • het vermogen makkelijk tussen inhoud en context te schakelen;
 • een resultaatgerichte, praktische houding;
 • het vermogen om anderen in je visie mee te nemen;
 • ervaring met het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen en -strategieën;
 • ervaring met werken in Indesign;
 • affiniteit met architectuur.

Wij bieden:

 • een leuke creatieve werkomgeving met gedreven collega’s;
 • een innovatieve visie en prachtige ontwerpen om over de communiceren;
 • een resultaatgerichte werksfeer waarin ook ruimte is voor gezelligheid (successen vieren, regelmatig borrelen en feesten);
 • een salaris op basis van kennis, ervaring en de architecten-CAO;
 • een werkweek van 32 – 40 uur;
 • een prachtige, daglichtrijke werkplek in een door onszelf herontwikkeld historisch pand in hartje Delft, dichtbij het station.

Zie jij jezelf in deze functie bij cepezed? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@cepezed.nl! Natuurlijk vinden we het ook leuk als je al wat van je wapenfeiten meestuurt.

En bel vooral even naar 015-215000 als je meer wilt weten over de functie. Vraag dan naar onze tendermanager Job of bureaumanager Martine.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.