BplusC: Coördinator Muziekschool

BplusC in Leiden zoekt een Coördinator Muziekschool voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-03-2023BplusC is dé organisatie voor kennis, kunst en contact in Leiden en omstreken. Wij bieden een plek waar mensen welkom en gelijk zijn, ongeacht achtergrond, etniciteit, seksualiteit, inkomen, religie, politieke overtuiging of kennisniveau. Waar je niets hoeft, maar – als je dat wilt – wordt uitgedaagd en geprikkeld. Naast een bibliotheek bestaat BplusC uit een muziekschool, dans- en theaterschool, volksuniversiteit, een afdeling Kunst en Beeld, diverse podia en het Centrum voor Amateurkunst Leiden. Kortom: BplusC is er voor iedereen! Wij zijn trots toegankelijk en laagdrempelig en samen staan we sterk voor kwaliteit in alles wat we doen en zoemen we van de creativiteit!

Voor onze afdeling Lessen en Cursussen (L&C) zijn we, in verband met vertrek van onze collega, per 1 juni 2023 op zoek naar een

Coördinator Muziekschool

18 uur per week (0,5 fte)

Jouw afdeling
De afdeling Lessen en Cursussen verenigt al onze kunst- en cultuurdisciplines. Deze afdeling is de C in BplusC (Bibliotheek plus Centrum voor Kunst en Cultuur)! Lessen & Cursussen verzorgt het gehele vrijetijdsaanbod in nauwe samenwerking met andere BplusC’ers en samenwerkingspartners in de stad. Zij zijn het gezicht van BplusC als het gaat om actief kennismaken, ontwikkeling stimuleren en het ervaren van kunst en cultuur.

Lessen en Cursussen bestaat uit de Muziekschool, de Dans- & Theaterschool, Kunst & Beeld en Talen. ‘Alles begint met samenspel’ is ons motto en we grijpen graag naar de kracht van samenwerking tussen docenten, zowel binnen BplusC als in de gehele regio. Wij geloven in samen zijn en beter worden en dit stimuleren wij vanaf de allereerste kennismaking. Ook streven we ernaar dat ieder die zich bij ons komt ontwikkelen, werkt naar een publiekelijke presentatie in de vorm van bijvoorbeeld voorstellingen, exposities of concerten.

De functie

 • Jij maakt dus deel uit van het afdelingsteam Lessen en Cursussen en werkt nauw samen met ons afdelingshoofd Yaşam om de afdeling als een zonnetje te laten lopen;
 • Jij geeft leiding aan onze muziekdocenten;
 • Jij draagt verantwoordelijkheid voor en coördineert alle werkzaamheden binnen de Muziekschool.

Wat ga je doen?

 • Jij organiseert, plant en evalueert de werkzaamheden van de docenten binnen de Muziekschool;
 • Jij draagt bij aan de ontwikkeling van het beleid, de kwaliteit, het aanbod en de innovatie binnen deze afdeling van Lessen en Cursussen;
 • Jij vertegenwoordigt de Muziekschool in sectie- en afdelingsoverstijgend overleg.

Wij zoeken een ondernemende en resultaatgerichte collega die collega’s mee kan nemen in vernieuwing van aanbod en activiteiten binnen onze missie van samenspel. Voor een uitgebreide beschrijving van de taken en bevoegdheden verwijzen we graag naar de functiebeschrijving.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met HBO werk- en denkniveau;
 • Iemand met ervaring in het coördineren en aansturen van werkzaamheden binnen het werkveld van cultuureducatie;
 • Een mensenmens met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en daadwerkelijk flexibele werkomgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.
 • Een salaris conform de cao Kunsteducatie, schaal 9: minimaal € 2.894,– en maximaal € 4.398,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indeling binnen de schaal wordt gedaan op basis van jaren werkervaring in een soortgelijke functie. De BplusC functie van Coördinator is gekoppeld aan de generieke functie Coördinator I uit het generieke functieboek OB/KE.
 • Vanwege hoe onze organisatie is opgezet bieden we je een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, met uiteindelijk zicht op aanstelling voor onbepaalde tijd als we allebei blij zijn met elkaar.

Hoe gaan we verder?
Wanneer deze functie je aanspreekt mail dan jouw motivatiebrief met cv uiterlijk 31 maart 2023 aan HR@Bplusc.nl onder vermelding van het vacaturenummer HR/23.040. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 10 en 17 april 2023.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Yaşam Hancılar, ons Afdelingshoofd Lessen en Cursussen. Zijn e-mail is y.hancilar@bplusc.nl of je kunt hem bereiken via 0900 23 23 000 op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Nog even dit als je twijfelt
BplusC geeft diversiteit en inclusie proactief vorm. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. BplusC stopt een hoop aandacht aan een divers en een veelzijdig samengesteld team. BplusC nodigt daarom eenieder van harte uit om te solliciteren!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.