BetweenTwoHands: Zakelijk Leider

BetweenTwoHands in Amsterdam zoekt een Zakelijk Leider voor 8 uur per week  | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 07-04-2023Stichting BetweenTwoHands bestaat uit de bevlogen beeldend kunstenaars Erin Tjin A Ton en Gosia Kaczmarek. Erin en Gosia verdiepen zich samen in de thema’s eenzaamheid, isolatie en vervreemding. Deze thema’s vertalen ze in bijzondere, intieme en poëtische theatrale installaties. Ze werken zowel met ambachtelijke technieken en materialen als digitaal en werken samen met andere interdisciplinaire kunstenaars. Ze presenteren hun werken nationaal en internationaal op festivals, in theaters en in musea. Zie voor meer informatie de website.

Stichting BetweenTwoHands in Amsterdam zoekt een freelance

Zakelijk Leider

8 uur per week | zzp-opdracht

Als zakelijk leider beleef je er plezier aan om kunstenaars te helpen met het professionaliseren van hun kunstpraktijk. Je denkt in mogelijkheden en kan goed meedenken over uiteenlopende plekken om werk tentoon te stellen en te verkopen. Je hebt affiniteit met de theaterwereld én de beeldende kunstsector, en je bent op de hoogte van (inter)nationale, interdisciplinaire instellingen en festivals.

Gevraagde kwalificaties
Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en begrijpt waar makers met een interdisciplinaire werkwijze tegenaan kunnen lopen. Je hebt ruime ervaring met het schrijven van subsidieaanvragen voor diverse publieke en private fondsen en de verslaglegging hiervan. Je hebt ervaring met het programmeren van interdisciplinair werk en het doen van de zakelijke onderhandelingen hiervoor. Je maakt makkelijk contact, bent vriendelijk en geduldig en kan met veel verschillende soorten mensen overweg. Je bent op je gemak in een kleine organisatie en bent flexibel in je werktijden.

Wat ga je doen
De zakelijk leider is verantwoordelijk voor het financieel beheer van de stichting en voert samen met de artistieke leiding het management van de stichting. Hiervoor onderhoud je contacten met samenwerkingspartners, nationale en internationale culturele instellingen en verschillende fondsen. In drukke periodes ben je bereid om bij te springen met licht productioneel werk, zoals het regelen van transport, catering en overnachtingen.

Wat biedt BetweenTwoHands
Werken met BetweenTwoHands betekent: een uitdagende, veelzijdige opdracht met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Je breidt je theater- en kunstnetwerk zowel nationaal als internationaal uit. De opdracht is in eerste instantie voor één jaar. Gemiddeld werk je 8 uur per week en je ontvangt hiervoor € 35,- per uur.

Diversiteit
Wij zijn ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten, perspectieven
en disciplines ons als organisatie beter maakt en zorgt voor een omgeving waar
iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Daarom gebruiken wij de Code
Diversiteit & Inclusie als uitgangspunt voor het werven van nieuwe medewerkers.

Belangstelling
Stuur dan een motivatiebrief en cv naar erin@betweentwohands.com. Deadline voor sollicitatie is 7 april 2023, daarna nodigen we de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismaking.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.