Axiell ALM Netherlands: Product Consultant

Axiell ALM Netherlands in Maarssen zoekt een Product Consultant voor 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWerken bij Axiell betekent werken in snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een divers en enthousiast team. Wij ontwikkelen en implementeren software voor een interessante en afwisselende markt voor collectie- en kennisbeheer in de cultureel erfgoedsector. Wij hebben meer dan 3000 klanten in ruim 30 landen. Deze klanten variëren van interessante musea tot grote internationale instellingen. Hierbij kun je denken aan klanten als National Geographic en het Rijksmuseum. Maar ook overheidsinstellingen en grote filmarchieven gebruiken onze oplossingen. Onze kantoren bevinden zich op vrijwel alle continenten met in totaal meer dan 400 medewerkers.

Bij ons Europese hoofdkantoor in Maarssen, in ons delivery team, is plaats voor een Product Consultant.

Product Consultant

37,5 uur per week

Jouw taken
Jij bent, in nauwe samenwerking met je collega’s, verantwoordelijk voor de implementatie en ondersteuning van onze software en applicaties. Daarnaast zal je ook klant-specifieke oplossingen ontwikkelen, zodat hun processen zo goed mogelijk ondersteund worden door onze producten. Dit doe je door consultancy, o.a. op het gebied van dataconversie, installatie, configuratie en testen. Voor onze klanten ben jij de expert en je streeft, samen met je collega’s, naar optimale klanttevredenheid.

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste collega, bij voorkeur met een HBO-opleiding, die op zoek is naar een baan waarin je applicatieontwikkeling en -implementaties voor, en bij, klanten kunt combineren. Je bent een communicatieve, technische professional die graag een uitdagende werkomgeving heeft.

Wat wij zoeken
Kennis van / ervaring met:

  • Je hebt ervaring met de ondersteuning van databases en software applicaties (liefst binnen een softwarebedrijf).
  • Je bent goed georganiseerd en in staat je taken te managen en prioriteiten te stellen, zodat deadlines gehaald kunnen worden.
  • Je bent vloeiend in zowel Nederlands als Engels (mondeling én schriftelijk).
  • Je bent een probleemoplosser, met een gestructureerde en methodologische aanpak.
  • Je bent een goede teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken.

Je hebt een streepje voor met de volgende technische vaardigheden:

  • Windows Server
  • Database modelling
  • Software development (scripting languages en/of C#)
  • Interesse in de cultureel erfgoed sector

Wat we bieden
Wij bieden een interessante baan in een leuk, internationaal team met een passende beloning, ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen.

Reageren
Solliciteren doe je door een brief met CV te sturen via onderstaande sollicitatiebutton.

Sollicitaties in de vorm van een brief graag sturen aan:

Axiell ALM Netherlands BV
t.a.v. Marijke van der Kwartel
Postbus 1436
3600 BK Maarssen

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.