Schuur: Marketeer

Schuur in Haarlem zoekt een Marketeer met online content specialisatie voor 20-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-02-2023De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem voor theater, film, dans, muziek, verdieping en woordkunst. In onze vier zalen kan je dagelijks terecht voor theater en film van bekende en minder bekende regisseurs, spelers en nieuw talent. Daarnaast heeft het Schuurcafé een eigen wisselende programmering met DJs, talks en verschillende specials. Wij zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen.

Ben jij gek op theater, film, woordkunst, muziek, woon je in de omgeving van Haarlem en heb je lekkere online skills? Dan is de Schuur op zoek naar jou!

Per direct hebben wij ruimte voor een:

Marketeer

met online content specialisatie

20-32 uur per week

Als Marketeer met online content specialisatie ben je verantwoordelijk voor het online landschap van de Schuur. Je creëert, bewerkt en publiceert content op onze website en social media kanalen. Daarnaast weet jij hoe je effectief online adverteert om zoveel mogelijk potentiële bezoekers te bereiken. Wij zijn op zoek naar iemand die ervan houdt om creatief met nieuwe media bezig te zijn. In de Schuur ligt een goudmijn aan content op je te wachten en jouw vingers jeuken om daarmee aan de slag te gaan. Je werkt samen met het marketingteam om onze online aanwezigheid professioneel en up-to-date te houden en zoveel mogelijk mensen, jong en oud over te halen om de Schuur te bezoeken.

Je herkent jezelf in het onderstaande profiel:

  • Je hebt ervaring als online redacteur of een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met cms-systemen het beheren van websites;
  • Je schrijft gemakkelijk leuke en vlotte teksten en spreekt de taal van verschillende social media platformen;
  • Je bent een echte digital native en je kunt de laatste online trends omzetten in toffe content en weet hoe je daarmee specifieke doelstellingen behaalt;
  • Je weet hoe je online campagnes van kop tot staart kunt inrichten, van organische optimalisatie tot online advertising;
  • Je voelt je comfortabel om data te analyseren en hier je acties op te baseren;
  • Kan je zelf online content maken met Adobe Creative Suite dan heb je bij ons een streepje voor;
  • Je hebt affiniteit met het programma van de Schuur en gaat graag naar theater en film en je hebt er geen problemen mee om soms ook in de avonden of weekenden in de Schuur aanwezig te zijn.

Wat wij bieden?
Als Marketeer bij de Schuur krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team en om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien stimuleren we je om zoveel mogelijk van onze programma’s te zien en kan je (bijna) overal gratis naar toe in het leukste (film)theater van Haarlem!

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie op basis van een jaarcontract voor 20-32 uur per week. Verlenging behoort tot de mogelijkheid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Toneel en Dans in schaal V, afhankelijk van je werkervaring. De Schuur biedt een inspirerende, informele werkomgeving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers.

Wij hechten waarde aan diversiteit
Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschillende achtergronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijkwaardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Contact- en vacature informatie
Zie jij jezelf wel losgaan op de online omgeving van de Schuur? Dan zien we graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór maandag 6 februari a.s. jouw motivatie en achtergrond in onze mailbox: vacatures@schuur.nl.

Dit mag met een brief en CV, maar schroom niet om ons te verrassen met jouw eigen content om indruk op ons te maken. Het aantal uren voor deze functie kan in nader overleg definitief ingevuld worden. Mocht je liever op freelance basis bij ons aan de slag gaan dan valt hier zeker ook over te praten.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Tom Schippers – Hoofd Facilitaire Zaken, telefoonnummer: 023 – 5173930.

Voor meer informatie over de Schuur, wat we doen en wie ze zijn, check onze website: schuur.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.