Schuur: Coördinator Theatercafé

Schuur in Haarlem zoekt een Coördinator Theatercafé voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-02-2023De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem voor theater, film, dans, muziek, verdieping en woordkunst. In onze vier zalen kan je dagelijks terecht voor theater en film van bekende en minder bekende regisseurs, spelers en nieuw talent. Daarnaast heeft het Schuurcafé een eigen wisselende programmering met DJs, talks en verschillende specials. Wij zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen.

Ben jij gek op theater, film, woordkunst, muziek, woon je in de omgeving van Haarlem en heb je goede horeca skills? Dan is de Schuur op zoek naar jou!

Per direct hebben wij ruimte voor een:

Coördinator Theatercafé X/M/V

24 uur per week

Wat ga je doen?
In deze leidinggevende positie run je samen met een collega Coördinator Theatercafé de horeca in ons bruisende Schuurcafé. Je weet je collega’s te motiveren en te enthousiasmeren binnen ons goed geolied en gezellig bar team. Je bent voor de caféprogrammering de vertalende factor tussen de organisatie en het horecapersoneel. Je zorgt ervoor dat alles tijdens een dag en avond soepel verloopt. Je stuurt het personeel aan en springt bij tijdens de piekmomenten. Je kan overzicht en rust bewaren bij drukte en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop en stel je het rooster op.

Wat wij zoeken:

  • Beschikt over minimaal een MBO-opleiding, richting Horeca of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • BHV en diploma’s als Sociale Hygiëne en HACCP zijn een pre;
  • Flexibel en oplossingsgericht;
  • Prettige en positieve werkhouding;
  • Organisatorisch en communicatief sterk;
  • Ruime mate van beschikbaarheid (dag/avond/weekend) is noodzakelijk;
  • Bij voorkeur woonachtig in Haarlem;
  • Last but not least; je hebt een voorliefde voor theater en film.

Wat wij bieden
We bieden je een veelzijdige en uitdagende functie op basis van een jaarcontract voor 24 uur per week. Verlenging behoort tot de mogelijkheid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Horeca in schaal VI, afhankelijk van je werkervaring. De Schuur biedt een inspirerende, informele werkomgeving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers.

Wij hechten waarde aan diversiteit
Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschillende achtergronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijkwaardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Contact- en vacature informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Marco Span – Hoofd Facilitaire Zaken, telefoonnummer: 023 – 5173900.

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met cv vóór maandag 6 februari a.s. per mail naar vacatures@schuur.nl.

Voor meer informatie over de Schuur, wat we doen en wie ze zijn, check onze website: schuur.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.