Project Wildeman: Medewerker Acquisitie

Project Wildeman in Amsterdam zoekt een Medewerker Acquisitie voor 0,1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 13-02-2023Project Wildeman maakt nieuwe muzikale rituelen. Vanuit trance-ervaring, experiment en improvisatie. Op speelse wijze onderzoeken we de vele (on)denkbare dwarsverbanden tussen onszelf, technologie en al het leven op deze wonderlijke planeet. Project Wildeman is een team dat staat voor mooie, innovatieve voorstellingen en performances die mensen tijdelijk in trance brengen. Met deze insteek willen wij mensen op een andere manier laten kijken naar de wereld om hen heen. Project Wildeman maakt over het algemeen per jaar één nieuwe voorstelling en heeft daarnaast kleinere projecten lopen zoals hernemingen, losse performances of vooronderzoeken.

Project Wildeman bestaat uit drie kernleden: Milan Mes, Maarten Vinkenoog en Sven Hamerpagt. Voor de periode 2021 tot en met 2024 ontvangt Project Wildeman vierjarige subsidie van het Fonds Podiumkunsten.

Wij zoeken een vaste medewerker die verantwoordelijkheid draagt voor het geheel van de acquisitie van Project Wildeman. De samenwerking is voor de periode tot en met eind 2023 met de intentie om deze daarna door te zetten.

Medewerker Acquisitie

0,1 fte

Inhoud van de functie
De nieuwe medewerker acquisitie ontwikkelt een langetermijnstrategie over de manier waarop Project Wildeman zichzelf het beste kan verkopen aan festivals, theaters en podia. Daarnaast ontwikkelt de medewerker een plan van aanpak hoe Project Wildeman een aantrekkelijke samenwerkingspartner is voor (culturele) partners en draagt daarbij interessante initiatieven aan.

De medewerker acquisitie onderhoudt gedurende het jaar maandelijks contact met het kernteam bestaande uit de artistieke en zakelijke leiding. Dit contact richt zich in het bijzonder op de lopende onderwerpen en op de grote projecten die gepland staan.

De medewerker acquisitie heeft een betrokken houding en denkt mee in het inhoudelijk proces dat verbonden is aan het maken van een voorstelling. Deze functie kan gecombineerd worden met de functie zakelijk producent of met de functie marketing- en communicatiemedewerker.

Functie-omschrijving

 • Acquisitiestrategie ontwikkelen voor de lange duur.
 • Verkopen van voorstellingen en producties.
 • Initieert en coördineert de gehele acquisitie.
 • Het benaderen en binnenhalen van speelplekken en intenties die de basis vormen van subsidie aanvragen.
 • Het verder uitbreiden van het netwerk van Project Wildeman zowel zakelijk als artistiek; met festivals en speelplekken maar ook met potentiële samenwerkingspartners en veelbelovende initiatieven.
 • Evalueren projecten

Functie-eisen

 • Relevante werkervaring of een afgeronde relevante opleiding.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Goed netwerk binnen de theater- en muziekwereld.

Wij zoeken iemand die

 • Affiniteit heeft met het werk van Project Wildeman.
 • Open communiceert, praktisch en enthousiast is.
 • Verantwoordelijkheid neemt, pro-actief handelt en collegiaal is.
 • Een flexibele instelling.
 • Goed kan plannen en organiseren.
 • Een echte netwerker.
 • Nauwkeurig en accuraat is.
 • Een zakelijke instelling heeft en tevens een groot hart voor (muziek)theater.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie waarin ruimte is voor eigen initiatief binnen een creatieve en dynamische organisatie. Een aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met de intentie om dit voor langere tijd voort te zetten en op basis van een contract als ZZP’er met een marktconform honorarium op basis van de cao Theater en Dans.

De gegarandeerde omvang van de functie is 0,1 fte met een toenemende intensiteit rond de speelperiodes. Op basis van succesvolle acquisitie en subsidieaanvragen kan dit aanzienlijk oplopen. Dit is de afgelopen jaren ook zo geweest. Deze functie kan gecombineerd worden met de functie van medewerker marketing- en communicatie of met die van zakelijk producent. Zie daarvoor de aparte vacature op deze website.

Stuur je sollicitatie voorzien van een CV en motivatie tot en met 13 februari 2023, onder vermelding van ‘Medewerker Acquisitie’, naar Project Wildeman, ter attentie van: Lode van Piggelen (voorzitter van Stichting Project Wildeman) via het e-mailadres projectwildeman@gmail.com. Voor eventuele aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met hetzelfde mailadres.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.