Peitsman: Projectleider

Peitsman in Rotterdam zoekt een Projectleider voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPeitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 ‘Peitsers’ aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. ‘Peitsers’ blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een ‘Peitser’?!

Aan de slag als (Junior) Projectleider?

Projectleider

40 uur per week

Als (junior) projectleider AV bij Peitsman is het jouw doel elk project zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze projecten kunnen diverse producties zijn zoals bedrijfsevenementen, festivals, tours of theaterproducties bij toffe opdrachtgevers. Wij geloven erin dat je als projectleider het gehele traject leidt van intake tot afronding, en dat jij het aanspreekpunt bent voor de klant, personeel en locatie.

In het voorbereidingstraject denk je mee met de klant om de wensen in een technische oplossing om te zetten. Vervolgens zorg je voor een passende offerte met 3D-tekeningen, stem je de crew- en transportwensen af met de planning, check je de faciliteiten van de locatie en check je beschikbaarheid van materialen. Tijdens de bouw, show en breek op locatie ben je leidinggevende en het aanspreekpunt voor de andere betrokken partijen om een zo’n tof mogelijke productie neer te zetten met het team.

Wat neem jij mee?

 • Samenwerken en leidinggeven aan collega’s is jouw ding.
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.
 • Je hebt een MBO- of HBO-diploma.
 • Je hebt vergelijkbare werkervaring, in rol van projectleider of enige jaren als technicus.
 • Je weet om te gaan met deadlines en werkt oplossingsgericht.
 • Je gaat zelfstandig, secuur en verantwoord te werk.
 • Ervaring met 3D-CAD-software (Vectorworks) is een pre.
 • Werken in het weekend is voor jou geen probleem.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je onder andere het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een sterk groeiende en vooraanstaande organisatie.
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Een 40-urige werkweek.
 • Mogelijkheid tot bijscholen.
 • Een Lynk&Co 01 van de zaak.
 • Een goed marktconform salaris.
 • Pensioen.
 • 24 vakantiedagen.

Standplaats
Rotterdam en/of Utrecht

Tot snel!?

Je sollicitatie (CV + Motivatie) zal in behandeling worden genomen door Jesper Kassies, hij is vestigingsleider. Als de interesse wederzijds is gaan we een kennismakingsbakkie doen samen met een collega van Peitsman. Als de interesse daarna nog steeds er is en we zien beiden mooie dingen voor de toekomst dan ga je in gesprek met Hans Peitsman, de naam geeft het al weg, directeur van Peitsman. Hier zal dieper worden ingegaan op doelen, verwachtingen, jouw wensen en visie en natuurlijk de voorwaarden. Wanneer hier twee blije mensen uit komen dan volgt er een voorstel arbeidsovereenkomst en kan je zsm beginnen als Peitser!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.