Noord Nederlands Orkest: Hoornist

Het Noord Nederlands Orkest in Groningen zoekt een Hoornist voor 90% | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-02-2023Het Noord Nederlands Orkest (NNO) is een veelzijdig en toonaangevend symfonieorkest dat nieuwe wegen bewandelt in bijzondere programma’s met als uitgangspunt het op hoog niveau uitvoeren van symfonisch repertoire.

Het NNO is het orkest van en voor de drie noordelijke provincies met Groningen als standplaats. Het orkest speelt in concertzalen, maar ook in de openlucht, op scholen en andersoortige locaties. Daarnaast speelt het NNO met regelmaat op podia elders in het land, zoals het Concertgebouw Amsterdam en TivoliVredenburg Utrecht.

Als symfonieorkest brengt het NNO graag een breed publiek in aanraking met symfonisch repertoire. Wij hechten dan ook waarde aan een divers personeelsbestand. De diversiteit binnen het NNO, de kwaliteit van de musici en de NNO-programmering maken het NNO tot een bijzonder orkest.

Met ingang van dit seizoen is Eivind Gullberg Jensen chef-dirigent van het NNO. Vaste gastdirigenten zijn Hartmut Haenchen en Antony Hermus. Michel Tabachnik is aan het NNO verbonden als emeritus dirigent. Het orkest bestaat uit ongeveer 75 orkestleden. Kijk voor de meest actuele informatie op s

Het NNO zoekt een:

Hoornist

2e/4e Hoornist, inzetbaar op Wagner Tuba (vereiste)

90%

Wil je onderdeel uitmaken van een veelzijdig orkest met een brede programmering, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Datum proefspel: 22 maart 2023
Reactie uiterlijk: 12 februari 2023
Datum indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Verplichte werken

  1. W.A. Mozart Concert voor hoorn en orkest KV 447 en H. Neuling Bagatelle voor hoorn en piano
  2. Orkestpartijen.

De orkestpartijen worden gelijktijdig met de uitnodiging voor het proefspel bekendgemaakt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd, bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Contractomvang 90%
  • Bruto salaris: conform schaal 1 van de cao Nederlandse Orkesten, te vinden op www.vvno.nl, de website van de Vereniging van Nederlandse Orkesten.
  • Verplichte deelname in het pensioenfonds ABP.

De selectieprocedure bestaat uit het proefspel gevolgd door een selectiegesprek.

Kandidaten voor het proefspel worden verzocht een sollicitatiebrief, voorzien van een motivering en een cv te mailen aan het NNO. Kandidaten dienen afkomstig te zijn uit de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein of Zwitserland of dienen in het bezit te zijn van een onbeperkt geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland. Op basis van de schriftelijke sollicitaties wordt indien nodig een voorselectie gemaakt. De sollicitatie, evenals een opgave van nationaliteit en indien van toepassing een kopie van de werk- en verblijfsvergunningen, dient uiterlijk op 12 februari 2023 door het NNO te zijn ontvangen.

Het proefspel vindt plaats in Groningen. Voor nadere informatie over de arbeidsvoorwaarden, kun je contact opnemen met Hedi Boersema, Adviseur P&O. Voor nadere informatie over de proefspelprocedure kun je contact opnemen met Erica Weijer, organisatie proefspelen.

E-mail: auditions@nno.nu
Telefoon: + 31 (0)50 369 58 00

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.