Musis & Stadstheater Arnhem: Floormanager

Musis & Stadstheater Arnhem in Arnhem zoekt een Floormanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMusis & Stadstheater Arnhem is het huis voor de podiumkunsten en het culturele hart van Arnhem. Concertzaal en theater. Met bijna 3000 stoelen, verdeeld over vier zalen, zijn we aanjager van cultuur in Arnhem en omgeving. Jaarlijks stappen circa 175.000 gasten bij ons over de drempel. Per jaar vinden er ruim 450 concerten, voorstellingen en evenementen plaats op de twee locaties. We bieden klassiek én pop, daarnaast is Musis hét decor voor congressen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties. In het Stadstheater programmeren we theater, dans en cabaret. Het theater sluit in het najaar van 2023 voor een omvangrijke renovatie. De komende jaren programmeren we daarom in Musis en op andere locaties in de stad.

Wij zijn op zoek naar een

Floormanager

32 uur per week

die enthousiast en communicatief vaardig is met passie voor de horeca, gevoel voor gastvrijheid en affiniteit heeft met grootschalige (culturele en commerciële) evenementen.

Wat ga je doen?
Tijdens de uitvoering van een evenement stuur jij de horecamedewerkers (inclusief servicemedewerkers) aan en draag je zorg voor het laten opbouwen en klaarzetten van verschillende faciliteiten. Samen met jouw team bied jij een sublieme kwaliteit in dienstverlening en zorg je voor een optimale gastbeleving van onze bezoekers bij concerten, voorstellingen en andere evenementen. Je bent verantwoordelijk voor het concretiseren van draaiboeken en het controleren van de personele planning. Ook zorg je voor een uitstekende voorbereiding en een opgeruimde en schone werkomgeving. Het controleren en opmaken van rekeningen en de kas hoort ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Wat vragen wij?
Je bent een servicegerichte professional met mbo werk- en denkniveau op het gebied van hospitality. Dat je representatief en gastgericht bent en een optimale gastbeleving hoog in het vaandel hebt staat, spreekt voor zich. Je bent daadkrachtig en communicatief sterk. Ook ben je administratief goed onderlegd en nauwkeurig.

Wat bieden wij?
Wij bieden een boeiende en afwisselende functie in een veranderende omgeving. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de intentie om daarna de samenwerking voort te zetten. Het salaris is conform de cao Nederlandse Podia (schaal 5). Verder krijg je onder andere een onregelmatigheidstoeslag en reiskosten.

Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: vacature@musisenstadstheater.nl onder vermelding van de functie waar je op solliciteert.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.