Museum MORE: Medewerker (Online) Marketing & Communicatie

Museum MORE in Gorssel zoekt een Medewerker (Online) Marketing & Communicatie voor circa 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-02-2023Museum MORE is hét museum voor modern realisme. Het is een jong en dynamisch privaat museum met een stevige nationale reputatie, groot bezoekersbereik en met internationale ambities. We hebben twee locaties – Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo – met een rijke tentoonstellingsprogrammering en veel activiteiten. We zijn een enthousiast, middelgroot team (circa 40 medewerkers), dat hecht en collegiaal opereert en waar ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. We staan open voor nieuwe ideeën en ieders inbreng wordt gewaardeerd.

Museum MORE is per direct op zoek naar een

Medewerker (Online) Marketing & Communicatie

circa 32 uur per week (hybride werken is bespreekbaar)

Wat ga je doen bij ons?
Je maakt op een creatieve manier (online) promotie voor Museum MORE en Kasteel Ruurlo. Je bouwt op innovatieve wijze aan de zichtbaarheid van onze twee museumlocaties en onze tentoonstellingen en events. Je bent allround inzetbaar, met de nadruk op online activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de content en de inrichting van onze social media kanalen, de website, CMS (op basis van Craft), Google Ads en SEO/SEA campagnes, maar kunt ook offline MarCom-middelen produceren. Je werkt samen met vormgevers, fotografen en filmmakers om op verrassende en inspirerende wijze de diverse activiteiten van het museum voor het voetlicht te brengen. Graag horen we jouw ideeën over hoe we ons online verder kunnen versterken, zowel inhoudelijk als qua bereik.

Sluitingsdatum
Denk jij onze nieuwe Medewerker (online) marketing & communicatie te zijn? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar info@museummore.nl onder vermelding van “medewerker (online) marketing & communicatie”. Reageren kan tot en met maandag 6 februari 2023. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 14 februari (eerste ronde) en dinsdagochtend 21 februari (tweede ronde).

Extra informatie
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen van Slagmaat via 06-46839746 of ellen@museummore.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.