Mei architects and planners: Stagiair(e) PR & Communicatie

Mei architects and planners in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) PR & Communicatie voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 28-02-2023Mei architects and planners is gevestigd in de kenmerkende Schiecentrale in het Lloydkwartier in Rotterdam. Mei is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten. Ons jonge en gedreven team telt ongeveer 35 internationale professionals. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Binnen team PR heb je twee vaste collega’s waarmee je nauw samen zult werken.

Meer zien? Neem een kijkje op onze website voor meer info over ons kantoor, de diverse projecten, het team en andere leuke feiten!

Ben jij een kei in communicatie en word je enthousiast van mensen en architectuur? Mei architects and planners is op zoek naar een

Stagiair(e) PR & Communicatie

32 tot 40 uur per week met ingang van februari 2023

Tijdens deze uitdagende stage zorg je ervoor dat Mei nog sterker op de kaart wordt gezet. Je zal snel leren content te maken voor onze socials, website en nieuwbrieven. De effecten hiervan leer je te monitoren en analyseren. Daarnaast draag je bij aan het relatiebeheer van Mei, zowel door het gebruik van CRM, maar ook door het assisteren bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen voor zowel huidige als nieuwe relaties uit binnen- en buitenland.

Onze ideale stagiair

  • Heeft affiniteit met design en architectuur.
  • Is creatief in het schrijven van korte nieuwsberichten en online content voor website en social media.
  • Heeft oog voor detail en gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en communicatie-uitingen op te maken.
  • Is hands-on en representatief: jij vindt het leuk om te assisteren bij het organiseren van events of tours en je haalt energie uit het ontvangen van gasten.
  • Vindt het leuk om statistieken te verzamelen en te analyseren.
  • Spreekt en schrijft Engels op goed niveau.
  • Heeft bij voorkeur al ervaring met Adobe (vooral InDesign) en WordPress.

Enthousiast geworden?
Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Alleen sollicitaties via dit online formulier worden in behandeling genomen.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Winkel: m.winkel@mei-arch.eu.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.