Lindenberg Cultuurhuis: Docent Theater voor peuters en kleuters

Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen zoekt een Docent Theater voor peuters en kleuters voor 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Lindenberg, Huis voor de Kunsten, is dé culturele ondernemer van Nijmegen. Het is onze missie om kunst en cultuur van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. De Lindenberg weet jaarlijks ruim drieduizend cursisten in de disciplines dans, muziek, theater, beeldende kunst en schrijven te boeien. Zij richt zich expliciet op cultuurspreiding en bedient daarvoor alle bewoners in de regio met open cursussen en specifiek het onderwijs in de aanpak van attentiewijken. Bij de Lindenberg werken ongeveer tweehonderd docenten en ruim dertig facilitair medewerkers.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een

Docent Theater voor peuters en kleuters

2 uur per week (zaterdag)

We zijn voor ons huidige cursusseizoen 2022-2023 (start van de lessen februari 2023) op zoek naar een enthousiaste Theaterdocent voor onze cursussen Peutertheater en Kleutertheater. Deze lessen staan gepland op zaterdagochtend. Vooralsnog gaat het om twee cursussen (45 minuten en 50 minuten per les), bij voldoende animo kunnen dit er meer worden. Ook de voorbereidingstijd wordt uitbetaald.

Taken

 • Cursus voorbereiden en geven;
 • Cursisten begeleiden, motiveren en stimuleren;
 • Actieve deelname aan open dagen, vergaderingen en de voorstellingen, en onderling overleg met het docententeam;
 • Bijhouden van ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied.

Functie-eisen

 • In het bezit van een diploma HBO Kunstvakopleiding. Een aanvullende pedagogisch-didactische aantekening is een pre;
 • Aantoonbare ervaring met het lesgeven aan jonge kinderen;
 • Flexibele en ondernemende houding;
 • Een enthousiaste en creatieve collega met een teamgeest;
 • Woonachtig in de regio.

Wij bieden

 • Een dynamische werkomgeving die sterk in ontwikkeling is;
 • Een enthousiast en professioneel team.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Kunsteducatie. Schaal 8, anciënniteit is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het arbeidscontract zal in eerste instantie voor bepaalde tijd worden gegeven. Ook freelancers worden uitgenodigd te solliciteren.

Sollicitatie en inlichtingen
Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag een korte en bondige motivatiebrief met CV ter attentie van Marielle Stolk via vacatures@delindenberg.com onder vermelding van ‘vacature Docent Theater’. Voor meer inhoudelijke informatie kun je tijdens kantooruren (uitgezonderd dinsdagen) contact opnemen met Marielle Stolk, telefoonnummer: 06 82395413.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.