Koorschool Delft: Zangdocent

Koorschool Delft in Delft zoekt een Zangdocent voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenKoorschool Delft biedt gedegen zangonderwijs voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen zijn er koorklassen vanaf 4 jaar en voor volwassenen organiseren we workshops, koorprojecten en cursussen.

Voor de koorklassen zoeken we per direct een

Zangdocent

4 uur per week

We hebben per direct plaats voor een zangdocent voor maandag- en dinsdagmiddag. Het gaat om vier koorklassen, in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. In elke repetitie is aandacht voor stemvorming, zangtechniek, repertoire en solfège. Elke repetitie wordt besloten met een paar zangspelletjes. Twee keer per jaar wordt een concert gegeven.

We zoeken een zangdocent met een afgeronde (liefst) klassieke zangopleiding. Ook muziekdocenten worden uitgenodigd te reageren, evenals studenten die in de afrondende fasen van hun studie zitten.

De functie kan ook gesplitst worden voor ofwel maandag 0f dinsdag, dus er kunnen ook twee docenten worden aangenomen.

We ontvangen graag een motivatiebrief met CV via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.