KINO Rotterdam: Zelfstandig Werkend Kok

Vrijdagavond @ KINO/NIKO's

KINO Rotterdam in Rotterdam zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 3-4 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKINO is een bioscoop in het centrum van Rotterdam. Het historische pand aan de Gouvernestraat is met de komst van KINO weer onderdeel van de rijke Rotterdamse filmgeschiedenis. Wij hebben vier filmzalen, een bar, restaurant en creatieve werkplek voor de audiovisuele industrie BURO. Bij ons kan van de vroege middag tot de late avond gewerkt, geborreld, gedineerd én film gekeken worden. De kern van KINO vormt kwaliteitsfilm, met een wisselend filmaanbod van arthouse tot blockbusters, van shorts tot klassiekers.

Met NIKO’S, een ‘laid back but on point’ burgerconcept willen wij uitgroeien tot Rotterdams beste locatie voor een variatie aan burgers en creatieve, gezonde sides.

Hiervoor zijn we op zoek naar een kok die ons gaat helpen om dit concept samen met ons vorm te geven. Lees verder en solliciteer nu.

Zelfstandig Werkend Kok

3-4 dagen per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de tofste Burger Joint van Rotterdam. Daarnaast draag je ook verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken, zoals de dagelijkse werkzaamheden, het ontvangen en controleren van bestelde producten en zorg je voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten.

Wie zoeken wij

  • Een energieke collega met liefde voor horeca en specifiek voor het koks-vak.
  • Iemand die het als een uitdaging ziet om met je team alle verwachtingen te overstijgen.
  • Eigenschappen als gestructureerd, sociaal, communicatief en punctueel vinden wij erg belangrijk in deze rol.

Wij bieden jou

  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een tof keukenteam.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden (zoals gratis naar de film).

Heb je interesse? Stuur dan een cv + korte motivatiebrief naar vacatures@kinorotterdam.nl ter attentie van Nico van Mechelen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.