International Film Festival Rotterdam: Coördinator Applicaties

International Film Festival Rotterdam in Rotterdam zoekt een Coördinator Applicaties voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenInternational Film Festival Rotterdam (IFFR) is een van de grootste internationale publieksfilmfestivals. Als initiator en promotor van onafhankelijke cinema toont en ondersteunt IFFR opkomend en gevestigd talent van over de hele wereld. Het jaarlijkse festival toont een line-up van gecureerde (korte) films en mediakunst. In 2020 waren er 340.000 bezoeken en waren er ruim 2.700 film professionals aanwezig. Daarnaast bereikt IFFR jaarlijks duizenden leerlingen met educatieprogramma’s. De 52ste editie vindt plaats van 25 januari t/m 5 februari 2023.

Wij zoek voor de afdeling Operations per direct een

Coördinator Applicaties

0,8 fte

Je bent een coördinator die verantwoordelijk is voor de organisatie en planning van de digitale werkprocessen en applicaties van IFFR waardoor de activiteiten van IFFR in fysieke en digitale workflows optimaal gerealiseerd kunnen worden. Met als uitgangspunt dat de online en fysieke beleving door een breed (internationaal) publiek optimaal kan worden ervaren. Dit betreft het jaarlijkse festival en alle jaarrond activiteiten.

Voorbeelden van applicaties die je gaat beheren zijn: Fiona (content database), Container (online video player), Salesforce (CRM), Audience Award (online voting tool), Dashboard (screen casting tool in bioscoopzalen), Pro Connect (meeting tool professionals), Data warehouse, Filmfetch (movie transfer tool), MailChimp, et cetera.

Je werkzaamheden omvatten

  • Je ondersteunt en faciliteert ten behoeve van alle online evenementen en digitale activiteiten van IFFR gedurende het jaar en tijdens het jaarlijkse festival.
  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van beheer, documentatie, doorontwikkeling, support en onderhoud van de applicaties en bewaakt de juiste toepassing van de digitale werkprocessen.
  • Dient als belangrijke gesprekspartner bij het aanpassen van de inrichting van applicaties en digitale werkprocessen. Je adviseert de product- en/of procesverantwoordelijken over verbeteringen in applicaties.
  • Onderhouden van de relaties met de verschillende ontwikkelaars en leveranciers.
  • Coördineert en draagt zorg voor het testen van functionele wijzigingen en acceptatietesten na wijzigingen in de infrastructuur van applicaties en digitale werkprocessen.
  • Je stemt jouw projecten af met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van IFFR.com, coördinatie van Ticketing en de coördinatie van de fysieke producties.
  • Functioneel aansturen van dat deel van het team Operations dat direct betrokken is bij de ontwikkeling van online en digitale werkprocessen en applicaties.
  • Faciliteren van adequate overlegstructuur en informatievoorziening richting een deel van team Operations en interne en externe betrokkenen. Jij zorgt voor de juiste afstemming tussen personen en afdelingen die op dat moment nodig is voor het festival en/of jaarrond evenementen.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding bij voorkeur in een voor de vacature relevante richting. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Je bent een teamspeler die energie krijgt van samenwerking met collega’s. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring (mid-career). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een doortastende collega die stevig in zijn/haar schoenen staat en je weet prioriteiten te stellen. Je bent proactief. Je kan schakelen tussen operationele taken en het maken van tactische keuzes. Je bent een echte verbinder met kennis van digitale werkprocessen en het managen van digitale projecten.

Je plek binnen IFFR
Je rapporteert direct aan Head of Operations. Je stemt functioneel af met team Operations en geeft tijdens het festival leiding aan het online producenten team en medewerkers die betrokken zijn bij support ten behoeve van digitale werkprocessen. Verder heb je intern veel contact met alle overige afdelingen van IFFR en extern met samenwerkingspartners zoals leveranciers.

Onze arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een dynamische werkplek. Het team van IFFR is een ambitieus team dat de lat hoog legt, maar ook een feestje kan bouwen. We zijn resultaatgericht, bevlogen en loyaal naar elkaar. De voertaal in de organisatie is Engels. We bieden een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een verlenging bij goed functioneren. We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en drie extra ‘compensatiedagen’ (naar rato), een vakantietoeslag van 8%, ruimte om zowel thuis als op kantoor te werken, een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden, gezellige team activiteiten, korting op de legendarische merchandise. Naast onze arbeidsvoorwaarden heeft IFFR haar eigen salarishuis. Deze staat gepubliceerd op de website. Deze vacature is ingeschaald in Schaal 9.

Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature kan jij ons bereiken op hr@IFFR.com of 010 890 90 90. Iemand van de afdeling zal je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV via de sollicitatiebutton. Alleen volledige sollicitaties nemen we in behandeling. We laten je zo gauw mogelijk weten of we een kennismaking op ons kantoor aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam organiseren. Een online (belbin) assessment behoort tot de procedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.