Huis Vasari: Zelfstandig Barista Bar Vasari

Huis Vasari in Amsterdam zoekt een Zelfstandig Barista Bar Vasari voor 8 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHuis Vasari op de Herengracht 368 is de thuisbasis van de Vrije Academie, het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur. Hier worden lezingen, colleges, rondleidingen, workshops, en pop-up exposities georganiseerd.

Bar Vasari, gelegen in Huis Vasari, is een eerbetoon aan de esthetiek van de Italiaanse film en de la dolce vita lifestyle van het Italië van de jaren ’50 en ’60. In de iconische Mid-Century Milanese espressobar, die centraal staat in het ontwerp, ben je welkom voor een lekkere lunch, Italiaans geïnspireerde patisserie, een snelle espresso of een glas wijn. Bij mooi weer strijk je neer in de klassieke binnentuin, een oase van rust midden in de drukke stad.

Zelfstandig Barista Bar Vasari

8 tot 16 uur per week

We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige barista die op een vaste dag in de week de bar wil runnen. Je zult de lekkerste koffies maken maar je ook in de keuken bevinden om de lunch te bereiden. Hiernaast zul je soms op events werken die in Huis Vasari plaats vinden.

Wat bieden wij?

  • Een goed tarief tot € 19,- gebaseerd op leeftijd en ervaring.
  • Professionele barista training.
  • De kans om je ‘eigen bar’ te runnen.
  • Vrije deelname aan de cursussen van de Vrije Academie.
  • Werken in de mooiste bar van Amsterdam!

Wie zoeken we?

  • Je bent van nature gastvrij.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het bedrijf.
  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de horeca.
  • Ervaring als barista is een pre.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Carlijn van Batenburg naar info@barvasari.nl.

Wie weet tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.