Het Nieuwe Instituut: Medewerker Facilitair Beheer

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam zoekt een Medewerker Facilitair Beheer (technische installaties) voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-02-2023Het Nieuwe Instituut is er voor professioneel ontwerpend Nederland en het bredere, geëngageerde publiek dat in architectuur, design en digitale cultuur geïnteresseerd is. Het instituut beheert de rijkscollectie voor architectuur, stimuleert onderzoek, programmeert tentoonstellingen en lezingen- en debattenprogramma’s in binnen- en buitenland. Trefwoorden die Het Nieuwe Instituut karakteriseren zijn: meerstemmig, sociaal, ecologisch, experimenteel, Rotterdam / regionaal / nationaal / internationaal, (zelf)kritisch, plezier, gastvrij, uitgesproken, toegankelijk, een goede opdrachtgever, een lerende organisatie, continu in transformatie.

De afdeling bedrijfsvoering bestaat uit de teams Facilitair Beheer, ICT, Informatiebeheer en wordt aangestuurd door Hoofd Bedrijfsvoering. De afdeling zorgt voor een optimale -interne- bedrijfsvoering, zodat Het Nieuwe Instituut op de juiste manier wordt ondersteund. Facilitair Beheer zorgt voor het gebouw dat bezoekers, medewerkers en andere gebruikers de best mogelijke ervaring biedt, onder meer met de veelal technische voorzieningen die dit mogelijk maken.

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam zoekt per direct een

Medewerker Facilitair Beheer

32 uur per week

De functie
Als medewerker Facilitair Beheer vorm je met drie directe collega’s het team Facilitair Beheer. In deze functie ga jij het team versterken en ondersteunen bij het beheren van technische installaties. Je richt je op het uitvoeren van uiteenlopend technisch onderhoudswerk aan elektrotechnische en klimaat installaties teneinde de optimale conditie van het gebouw te bevorderen onder functionele leiding van je collega. Je verleent technische assistentie gedurende de bereikbaarheidsdienst en verhelpt storingen. Dit kan ook in het weekend voorkomen.

Wat zijn je resultaatsgebieden

 • Inventarisatie, voorbereiding en coördinatie van benodigde / gewenste werkzaam¬heden m.b.t. technische installaties.
 • Vaststellen van benodigde expertise, materialen e.d..
 • Coördineren en regelen bij het vervangen van grote installaties.
 • Inhaalslag realiseren meerjarenonderhoudsplanning.
 • Aanvragen van offertes, beoordelen van de voorstellen in overleg met functioneel leidinggevende.
 • Tijdig uitvoeren van technische werkzaamheden, storingsoplossingen volgens vereiste specificaties en veiligheidsvoorschriften.
 • Op de hoogte blijven van de inhoud van het algemeen bedrijfsnoodplan.
 • Signaleren van (mogelijk) onveilige situaties en deze rapporteren, waar mogelijk direct ingrijpen.

Wie ben jij?
Je hebt een diploma MBO+/HBO bij voorkeur werktuigbouwkunde en hebt:

 • Ervaring met Priva Control.
 • Kennis en ervaring met luchtbehandeling installatie (W).
 • Kennis en ervaring met elektrotechniek.
 • Kennis en ervaring van brandmeldinstallaties.
 • Kennis en ervaring van inbraak installatie en toegangscontrole.
 • Je kunt makkelijk en transparant communiceren in het Nederlands.
 • Je bent oprecht en kan zelfstandig als in teamverband goed werken.
 • Werken onder tijdsdruk is jou niet vreemd.

Wij bieden
Een aanstelling voor 1 jaar, met zicht op verlenging. Een passend en marktconform pakket arbeidsvoorwaarden onder de museum CAO schaal 9. Er is mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Een prettige werkomgeving in een dynamische organisatie waarin je actief bent met vaste collega’s en een flexibele schil.

Meer weten
Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Radesh Ramcharan, r.ramcharan@hetnieuweinstituut.nl, 010 440 1221. Voor vragen over de procedure neem je contact op met Roos Hamers, HR adviseur r.hamers@hetnieuweinstituut.nl. 010 440 1326.

Reageren
Sollicitaties kunnen in een zelfgekozen vorm tot en met 8 februari 2023 gestuurd worden naar hr@hetnieuweinstituut.nl.

Het vieren en stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof etc.) is een belangrijk aandachtspunt van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Instituut streeft overeenkomstig naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.