Het Koninklijk Concertgebouw: Medewerker Klantcontact en Verkoop

Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam zoekt een Medewerker Klantcontact en Verkoop voor 12-20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 06-02-2023Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot een van de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Onze missie is het verbinden en verrijken van zoveel mogelijk mensen met een sublieme muzikale ervaring.

We presenteren onder meer klassiek, pop, hiphop, jazz, kinderconcerten en filmmuziek. Jaarlijks vinden er bij ons ruim 900 activiteiten plaats met meer dan 730.000 bezoekers. Met onze bevlogen en hechte organisatie streven we naar de allerbeste ervaring voor bezoekers, musici en medewerkers.

Wij zoeken voor de afdeling Klantcontact & Verkoop per direct een

Medewerker Klantcontact & Verkoop (v/m/x)

op afroepbasis

12-20 uur per week

Als medewerker Klantcontact en Verkoop ben je de spil in het contact tussen Het Concertgebouw en de concertbezoekers. Door jouw gastvrije houding zorg je dat iedereen zich welkom voelt: van jong tot oud, van vaste klanten tot nieuwe bezoekers, van klassieke muziekliefhebber tot jazzfan.

Wie ben jij?

 • Je bent klant- en servicegericht en vindt het leuk om op alle vragen van. bezoekers een antwoord te weten.
 • Je werkt uiterst nauwkeurig en zorgt er voor dat ‘de kas klopt’.
 • Je bent flexibel qua werktijden en kunt in geval van nood inspringen.
 • Je woont daarom in Amsterdam of de zeer nabije omgeving.
 • Je bent in staat om concertbezoekers in het Engels te woord te staan.

Niemand is hetzelfde. Het Concertgebouw streeft naar een organisatie waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Een werkplek waar medewerkers zichzelf kunnen zijn en alle ruimte en waardering krijgen om op eigen wijze bij te dragen aan de missie.

Wat ga je doen?

 • Je verkoopt concertkaarten, geeft advies en beantwoordt vragen.
 • Je staat de bezoekers via de telefoon en aan de kassa te woord.
 • Je werkt volgens een flexibel rooster verdeeld over 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
 • De nadruk van de werkuren ligt op het weekend.
 • Het gemiddeld aantal uren per week ligt tussen de 12-20 uur.
 • De werktijden zijn tussen 9.30 uur en 21.00 uur.

Hoe ziet je team eruit?
Je wordt onderdeel van een zeer gevarieerd en gezellig team van 16 personen van alle leeftijden. Het team wordt aangestuurd door een coördinator en een assistent-coördinator.

Wat bieden wij?

 • Een bruto uurloon vanaf € 12,30.
 • De vrijkaartenregeling voor medewerkers.
 • Een fietsplan tot maximaal € 749,- inclusief btw.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van de wekelijkse yogales.

Zie jij jezelf in deze functie? Reageer dan vóór maandag 6 februari 2023 door een sollicitatie te sturen met jouw cv en motivatie naar vacature@concertgebouw.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ineke Kluft (020-573 04 33 of i.kluft@concertgebouw.nl niet op vrijdag).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.