Haags Theaterkoor: Dirigent / Muzikaal Leider

Het Haags Theaterkoor in Den Haag zoekt een Dirigent / Muzikaal Leider voor een aantal uur in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenHet Haags Theaterkoor is een nieuw initiatief van cultureel ondernemer Quinten-Faust. Hij wil graag een professioneel ingestoken theaterkoor oprichten waar vrolijk zingen op een serieuze manier wordt opgepakt. In eerste instantie voor volwassen zangers, maar met mogelijkheden voor kinderen en jongeren in de toekomst. Sociaal, betrokken én mooi!

Wij zoeken iemand vol ambitie en mooie ideeën. Namelijk een

Dirigent / Muzikaal Leider

aantal uur in overleg (2 tot 3 keer per maand)

Het Haags Theaterkoor is op zoek naar een muzikaal leider / dirigent. We zoeken een creatieve, vrolijke, pianospelende, serieuze, arrangerende, geschoolde, ervaren dirigent met een enórme drang om musical- en popnummers te gaan instuderen met een enthousiaste groep mensen, waarbij theater een belangrijk onderdeel wordt van de uitvoeringen!

Repetities in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag, op vrijdagavonden. Ben je minimaal 2 tot 3 keer per maand beschikbaar op een vaste avond? We starten op 10 maart aanstaande!

Eens praten?
Stuur je motivatie en cv naar ons!

Na jouw brief nodigen we je uit voor een gesprek om samen te kijken hoe we invulling gaan geven aan dit nieuwe theaterkoor!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.