Flint: Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

Flint – theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Stagiair(e) Marketing & Publiciteit voor 32 of 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenFlint is één van de grotere theaters in Nederland. Elk jaar biedt Flint een podium aan ruim 240 theatervoorstellingen en nog eens 180 congressen en evenementen. De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle publiciteit omtrent theatervoorstellingen, eigen producties, evenementen en congressen en onze eigen horeca.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Flint zoekt vanaf februari 2023 voor minimaal 5 maanden een

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

32 of 36 uur per week

Wat je gaat doen
Je maakt in een informele sfeer kennis met het werken op de marketingafdeling van een theater. Je werkt met marketingplannen, zet publiciteitsacties uit, kunt ideeën inbrengen én uitvoeren en daarnaast help je bij het maken van onze e-mail nieuwsbrieven en onze social media berichten. Focus van je stage is programma marketing. Wat doe jij om meer bezoekers naar onze voorstellingen te trekken? Welke kanalen zet je in met welke initiatieven en tegen welk budget?

Jouw team
We heten je graag van harte welkom op onze marketingafdeling die bestaat uit een Teamleider Marketing en vier vaste medewerkers. We houden van gezelligheid en hebben soms tijd om ook even een lolletje te maken. Natuurlijk mag je ook mee met onze afdelingsuitjes. Jij bent echt een onderdeel van ons team.

Wat wij jou bieden
Een brede marketingstage van 4 of 5 dagen per week. Je stage zal zich vooral richten op marketing en publiciteit voor onze theatervoorstellingen. Uiteraard mag je gratis de theatervoorstellingen bezoeken en krijg je een stage vergoeding.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste aanvulling voor onze afdeling die niet kan wachten om kennis met ons te maken. Het is fijn als je affiniteit hebt met theater, ben je daarnaast ook nog creatief, secuur en beheers je de Nederlandse taal uitstekend, aarzel dan niet langer en solliciteer!

Onze stage is geschikt voor HBO in het tweede of derde jaar van je studie.

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel dan niet langer en solliciteer! Stuur je cv en motivatie naar marketing@flint.nl Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Marcel van Zijl (teamleider marketing) via 033- 4229 220. Zijn wij enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.