Extra Extra: Office Manager

Extra Extra in Rotterdam zoekt een Office Manager voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-02-2023Extra Extra is een multidisciplinair platform voor erotiek en cultuur dat reflecteert op de sensualiteit van de stad: de stad als levend, ademend, sensitief organisme in onze hedendaagse actualiteit. Tegenover de hardheid van polarisatie, segregatie en digitalisering stelt Extra Extra de sensualiteit centraal als hedendaagse internationale taal van sociale omgang en culturele productie. Als initiator, opdrachtgever, producent en uitgever. Extra Extra is een gedrukt magazine, organiseert live events en heeft een online kanaal.

Ter versterking van onze backoffice zoeken wij een Office Manager voor 24 tot 32 uur uur per week. We bieden een uitdagende en afwisselende functie voor een communicatief organisatietalent met affiniteit voor de culturele sector.

Office Manager

24 tot 32 uur per week

Als Office Manager ben je een onmisbare schakel op kantoor en ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële taken. Samen met een gedreven team werk je binnen een inspirerende omgeving. Je bent hét visitekaartje van Extra Extra, een echte verbinder en voelt je thuis in een open en informele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en coördineert deze met de overige medewerkers. Daarnaast regel je ook de facilitaire zaken, zoals het bestellen van kantoorartikelen en ben je verantwoordelijk
voor de zakelijke correspondentie.

De Office Manager is verantwoordelijk voor

 • Beheren van de agenda en bewaken van afspraken en planning.
 • Afhandelen van inkomende en uitgaande correspondentie, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.
 • Creëren en beheren van (digitale) archief- en adressystemen.
 • Ondersteunen en voorbereiden van projecten en evenementen.
 • Begeleiden van de stagiairs en onderhouden van contact met de onderwijsinstellingen.
 • Inkoop kantoorartikelen.
 • Ondersteunen bij marketing- en communicatieactiviteiten.
 • Ondersteunen van directie en team in voorkomende werkzaamheden.
 • Verzorgen en beheren van de personeelsadministratie.
 • Notuleren en uitwerken van teamvergaderingen.
 • Opstellen van verkoopfacturen en het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen.

We zoeken iemand die proactief handelt en beschikt over een probleemoplossende en positieve instelling. Je werkt accuraat, bent een ster in plannen en organiseren, en bewaart het overzicht. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands en het Engels van belang binnen het internationale veld waar we als platform werkzaam zijn.

Onze ideale Office Manager…

 • Werkt zelfstandig en nauwkeurig.
 • Bewaart het overzicht en kan goed plannen.
 • Voelt zich op hun plek binnen een middelgrote internationale organisatie
  binnen de cultuur.
 • Heeft ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie.
 • Beheerst Microsoft Office uitstekend.
 • Beschikt over een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels
  en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Beschikt over mbo werk- en denkniveau.

Wat we bieden

 • Een parttimefunctie van 24 tot 32 uur per week met respectievelijk 3 of 4 vaste werkdagen op kantoor in Rotterdam, op basis van een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een jaarsalaris tussen € 26.808,- en € 32.304 (schaal 4) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van je kennis en werkervaring.
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een rol in de voorhoede van een innoverend cultuurplatform.
 • Een inspirerende werkomgeving met acht gedreven collega’s.

Extra Extra onderschrijft en past de Fair Practice Code toe en maakt zich sterk voor de Code Diversiteit & Inclusie

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan voor maandag 6 februari 2023 je cv en een korte motivatie ter attentie van Samira Benlaloua naar lvs@extraextramagazine.com. Voor meer informatie en/of vragen over de functie neem je contact op met Samira Benlaloua: 010-477 20 08. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 16 februari op locatie in Rotterdam. Eventuele vervolggesprekken vinden plaats op woensdag 22 februari 2023.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.