Ditmeijers’: Telefonisch Fondsenwerver

Ditmeijers’ in Amsterdam zoekt een Telefonisch Fondsenwerver voor Flexibel aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenDitmeijers’ is zeer gedreven en ijzersterk in het werven van fondsen voor culturele instellingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Onze opdrachtgevers zijn onder andere Concertgebouw, KiKa, VPRO en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Al ruim 30 jaar zetten wij ons, samen met 120 enthousiaste en zeer betrokken ingestelde mensen, in om via telemarketingcampagnes bij te dragen aan een betere wereld.

Telefonisch Fondsenwervers

Flexibel aantal uren per week

Maakt u graag actief deel uit van de maatschappij en heeft u tijd om u in te zetten voor mooie projecten, dan maken we heel graag kennis.

In deze tijd is het belangrijk om culturele instellingen te helpen aan extra ondersteuning, zodat zij voorstellingen voor het theater of uitvoeringen voor in de concertzalen kunnen blijven maken. En net zo belangrijk is het om goede doelen en non-profit organisaties te helpen aan extra inkomsten zodat ze met hun werk een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de omstandigheden voor heel veel mensen over de hele wereld.

Hiervoor zoeken wij enthousiaste collega’s met karakter die door middel van een geïnspireerd en goed onderbouwd telefoongesprek de relatie met bestaande donateurs, giftgevers en sponsors kunnen versterken en uitbouwen.
Draag samen met ons bij aan mooie goede doelen organisaties en waardevolle culturele instellingen! En ontmoet bovendien ook bijzondere collega’s.

Waar doet u het voor?

  • Extra financiële bijverdiensten.
  • Bijdrage aan een betere wereld / maatschappij.
  • Verrijking van assertiviteit en spraakvaardigheid.
  • Werken op mooie locatie.
  • Gezelligheid en veel sociale contacten met nieuwe collega’s van alle leeftijden.

Wat bieden wij?

  • Dertig jaar ervaring als fondsenwerver voor de culturele sector.
  • Professionele begeleiding en interessante inspiratiesessies.
  • Een prachtige werkplek aan het IJ in Amsterdam.
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Zowel mogelijk op Freelance / ZZP-basis als op oproepbasis in loondienst.

Sollicteren kan via mail:
thomas@ditmeijer.nl of via telefoon (020 535 2150).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.