Cultura Nederland: Vakdocent

Cultura Nederland in Amsterdam zoekt een Vakdocent voor 1-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenCultura Nederland is een jong, inspirerend en innoverend bureau voor de cultuureducatie. Wij verzorgen workshops op voornamelijk bassischolen op het gebied van taal, cultureel erfgoed, theater, muziek, dans, zang, wetenschap, lichaam, multimedia, techniek, mode en beeldend. We doen dit zowel onder schooltijd, als ook voor- en naschools. Daarnaast leveren wij invaldocenten wanneer een docent van de school tijdelijk afwezig is (door ziekte of andere uitval), zodat de werkdruk voor de docenten niet oploopt. Ook zijn we onderdeel van de Mokum Maakcoalitie, waarmee we maakonderwijs verzorgen op scholen.

Wij zoeken per direct vakdocenten met verschillende disciplines!

Vakdocent

1-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele freelance vakdocenten! De meeste opdrachten zullen plaatsvinden in het basisonderwijs. Van een uurtje per week tot hele dagen, alles in mogelijk.

Vereiste
BIK-opleiding of een andere relevante opleiding en/of ervaring met lesgeven.

Vergoeding
€ 45,00 per uur.

Bij interesse ontvangen we graag je cv en een motivatiebrief. Daarna zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.