Business Art Service / Kunst.nl: Stagiair(e) Multimedia Design

Business Art Service / Kunst.nl in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Multimedia Design voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKunst.nl is een merk van Business Art Services en bestaat al 35 jaar. Business Art Service is marktleider in het verhuren én verkopen van kunst aan bedrijven in Nederland en België. Vanaf september 2021 richt Kunst.nl zich met een nieuw aanbod en een nieuwe website op een jonge doelgroep die graag kunst wil huren voor thuis. Kunst.nl biedt een uniek membership: voor € 24,95 kan je een onbeperkt aantal werken uitzoeken tot een bedrag van € 2.000,-. Wisselen en bezorging is gratis.

Wij zoeken voor Business Art Service / Kunst.nl een stagair(e) Multimedia Design om ons marketingteam te ondersteunen.

Stagiair(e) Multimedia Design

32-40 uur per week

Kunst inspireert. Net als jij met je originele contentcreatie die je hierover maakt. Je vindt namelijk dat kunst op veel meer plaatsen een plek verdient. Als stagiair(e) Multimedia Design bij Business Art Service | Kunst.nl in Utrecht doe je marketingervaring op en zet je kunst in de spotlights. En jouw carrière? Die krijgt een vliegende start!

Wat ga je doen?
Jouw stage is enorm afwisselend. Het ene moment werk je bijvoorbeeld de socialmediakanalen voor onze twee brands Kunst.nl en Business Art Service bij. Ook ga je aan de slag met contentcreatie, video-editing, en het vormgeven en bewerken van allerlei documenten zoals een flyer of banner.

Ondertussen heb je contact met je collega’s. Je werkt vooral samen met het marketingteam: Bas en Imogen staan altijd open voor jouw creatieve ideeën en ze helpen je om je leerdoelen te behalen. Daarnaast heb je ook contact met het team van Collectie: Robin en Peter kunnen je namelijk álles over (onze) kunst vertellen.

Met een voldaan gevoel en inspiratie klap je aan het eind van de dag je laptop dicht. Want door jouw Instagrampost, ziet het stel dat net samenwoont het perfecte schilderij voor hun – nu nog – kale woonkamer. Of ziet een interieurarchitect precies het juiste kunstwerk om de ontvangsthal van een hotel op te fleuren.

Wat krijg je van ons?

  • Stagevergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van fulltime beschikbaarheid.
  • Een inspirerende werkomgeving: onderweg naar de koffieautomaat, kom je langs onze expositieruimte met allerlei kunstwerken. Wat zie je? Dat wisselt een paar keer per week; laat je verrassen door onze diverse hedendaagse kunstcollectie.
  • De mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken.
  • De kans om vier tot zes maanden, minimaal vier dagen per week marketingervaring op te doen.
  • Kom je bij ons werken? Dan zorgen we dat je je snel bij ons thuis voelt en kennis maakt met onze cultuur, werksfeer en ons product. Zo plannen we kennismakingsgesprekken met collega’s in en mag je bijvoorbeeld mee met een Art Handler om te zien hoe de kunst uiteindelijk in de kantoren komt te hangen.

Wat neem je mee?

  • Je vindt kunst leuk!
  • Je bent 3/4e jaars HBO-richting: Communicatie & Multimedia Design of vergelijkbaar, op zoek naar een meewerkstage.
  • Je hebt ervaring met Adobe producten, zoals Illustrator, Photoshop en After Effects, of vergelijkbare apps.
  • Je houdt van aanpakken: zowel zelfstandig als met hulp werk je een idee uit tot iets concreets. Dit kun je op een gestructureerde manier doen.

Waar ga je werken?
We zijn een klein bedrijf met ongeveer 20 medewerkers. Werk je op kantoor? Door de glazen werkhokken kun je altijd zien wie er aan het werk zijn. Zo maak je makkelijk even een praatje met je collega’s, maar kun je ook de rust opzoeken als je je wil concentreren. Werken is belangrijk, maar ontspannen net zo goed; om 12:30 uur lunchen we samen. Verder borrelen we af en toe en kun je een potje tafeltennis of -voetbal spelen.

Dit vinden vorige stagiaires
‘‘Mijn stage bij Kunst.nl is een tijd waarop ik nog steeds terugkijk met veel plezier. Ik heb hier de ruimte gekregen om te experimenteren zoals dat ook in de kunstwereld zelf gebeurt. Bij al mijn ideeën werd ik ondersteund door het team en mijn begeleiders. Het is een leuk bedrijf met een liefde voor kunst en mens. Een bedrijf dat je niet snel zal vergeten en waar je ook nog langs kan komen voor een borrel.’’
– Isabelle Bakker | 4e jaars Communication and Multimedia Design student HU | Afstudeeronderzoek 2021

‘‘Tijdens mijn stageperiode heb ik deel uit mogen maken van dit hechte en gezellige team, waarin ik werd behandeld als een volwaardige collega. Mijn werkzaamheden bestonden uit het verbeteren van de customer journey, het bedenken en maken van social media posts, het opmaken van drukwerk en alles ertussenin. Koffie halen was geen onderdeel 😉 Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en dit wordt ook gewaardeerd. De flexibiliteit en vrijheid heb ik als prettig ervaren.’’
– Eileen de Jong | 3e jaars Communication and Multimedia Design student | Meewerkstage 2022

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
Dan start je in februari, maar eerder mag ook. Stuur je CV met korte motivatie naar hr@businessartservice.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 088 1800 100. We zien je reactie graag tegemoet!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.