Benthem Crouwel Architects: HR-adviseur

Benthem Crouwel Architects in Amsterdam zoekt een HR-adviseur voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-02-2023Benthem Crouwel Architects werkt aan een groot aantal uitdagende projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Met onze bijna zestig medewerkers: een internationaal team van zeer ervaren architecten, bouwkundigen, jonge stagiairs en pas afgestudeerde ontwerpers, werken we samen aan zeer uiteenlopende projecten vanuit onze studio in Amsterdam We ontwerpen innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in allerlei verschillende schalen: van tiny houses tot aan universiteiten, muziekgebouwen, woningen, kantoren, stations en crossover-projecten met designers. Bekende projecten zijn Rotterdam Centraal Station, het Anne Frank Museum, Schiphol Airport, het Stedelijk Museum, Ziggo Dome en de Noord/Zuid metrolijn in Amsterdam. We streven hoogwaardige architectonische kwaliteit na en bereiken dat in een inspirerende en open werkcultuur. Samenwerking en werkplezier zijn daarbij essentieel.

Wij zoeken per direct een

HR-adviseur

24 uur per week

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze mensen en draagt zorg voor de HR employee journey. Jouw kenmerken: sparringpartner, je bent secuur, loopt niet weg voor HR administratie, krijgt energie van het optimaliseren van processen en uiteraard van mensen. Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Wat ga je doen?

 • Jij draagt bij aan het hogere doel: collega’s die lekker kunnen werken, gemotiveerd zijn en zich actief kunnen ontwikkelen.
 • Als HR-adviseur ben jij het aanspreekpunt en sparringpartner van de directie en de leidinggevenden. Je ondersteunt en adviseert hen bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je draagt zorg voor de HR employee journey, bestaande uit onder andere recruitment, onboarding, de performance management-cyclus, loopbaantrajecten en offboarding.
 • Je zorgt voor de inrichting en actualisering van onze HR-administratie en richt je hierbij onder andere op verzuim, salarisverwerking en Arbo-gerelateerde zaken. Je geeft advies over veranderende wet- en regelgeving, arbeidsomstandighedenbeleid en verzuimbeleid.
 • Je hebt een signalerende en controlerende rol op het gebied van personeelsvraagstukken. Vanuit jouw expertise weet jij een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van HR.
 • Je verzorgt en onderhoudt externe relaties op het gebied van HR. Je verwerkt tijdig de administratieve gegevens van in-, door- en uitstroom in de systemen en personeelsdossiers.
 • Je helpt mee met het bepalen van de strategie en het HR-beleid. HR-projecten pak je zelfstandig en/of in overleg met onze externe HR-adviseur op.

Wie ben jij?

 • Je bent op zoek naar de volgende stap in je carrière waarin je zowel praktisch, tactisch, als strategisch aan de slag gaat;
 • Je beschikt over minimaal hbo-werk- en -denkniveau, en hebt bij voorkeur een opleiding richting HRM afgerond;
 • Je brengt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een brede actuele vakkennis;
 • Je kunt prioriteiten stellen binnen de diversiteit aan HR activiteiten, kunt snel schakelen en hebt een praktische instelling.

Wat bieden wij?
Benthem Crouwel Architects biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals:

 • Een zelfstandige rol waarbij je dicht bij het vuur zit. Je krijgt de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met de partners, finance en PR en andere collega’s mooie projecten te begeleiden. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatief te tonen en je werkzaamheden/rol verder vorm te geven;
 • Een rol voor 24 uur per week met een goed salaris op basis van relevante werkervaring;
 • De mogelijkheid om de uren te verspreiden over de week, waardoor je eventueel voldoende tijd overhoudt om naast je werk andere zaken of passies op te pakken;
 • Naast je salaris heb je 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en melden we je aan voor onze pensioenregeling;
 • Tijd om te besteden aan je eigen ontwikkeling/opleiding;
 • Heerlijke en gevarieerde lunch, borrels en uitjes;
 • Een gezellig en gedreven team dat altijd het beste uit zichzelf en collega’s wil halen met een dynamische, informele en collegiale sfeer op kantoor.

Heb je belangstelling, klik dan op de solliciteerbutton hieronder. Via de link stellen wij je een paar vragen en kun je je cv uploaden. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Irma Meijer via hr@benthemcrouwel.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.