Akoesticum: Assistent-Bedrijfsleider

Akoesticum in Ede zoekt een Assistent-Bedrijfsleider voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 10-02-2023Als nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater gelooft Akoesticum dat kunst onmisbaar is voor ontplooiing van mensen en voor verbinding in de maatschappij. Vanuit die gedachte draagt Akoesticum sinds 2014 met een klein team bij aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet. Een vrijplaats om samen te komen, te repeteren, leren, creëren, experimenteren en elkaar te inspireren. Een plek waar je rijker uit komt dan je in ging.

Gelegen aan de rand van de Veluwe in een voormalige kazerne uit 1906 ontvangt Akoesticum op dagelijkse basis groepen uit binnen- en buitenland voor één- of meerdaagse repetities, workshops, trainingen of scholing. Van (inter)nationale jeugdorkesten tot danscursussen voor zestigplussers, maar ook de zakelijke markt maakt graag gebruik van de creatieve omgeving van Akoesticum. Daarnaast biedt Akoesticum een breed scala aan publieksvoorstellingen aan, van try-outs tot karakteristieke concerten. Akoesticum bestaat uit een klein en veelzijdig team. Dit betekent dat er ook veel ruimte is voor eigen input, initiatief en ideeën.

Wegens verwachte groei van de activiteiten en herindeling van werkzaamheden zijn we met ingang van 1 maart 2023 op zoek naar een:

Assistent-Bedrijfsleider

32-36 uur per week

Als rechterhand van de bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een optimale beleving van onze gasten, zowel voor als achter de schermen.

Dit uit zich enerzijds in alle aspecten gerelateerd aan het uitvoeren of aansturen van gebouwbeheer (onderhoud, schoonmaak, reparaties en dergelijke) en anderzijds in het verzorgen van een aangenaam verblijf voor onze gasten: zoals een schone en goed ingerichte oefenruimtes in de juiste opstelling inclusief licht en geluid, goed verloop van alle cateringmomenten en personele inzet daarvan. En uiteraard schone en comfortabele slaapruimtes. Kortom de assistent-bedrijfsleider is zich voortdurend bewust van de verwachtingen van de gasten en zorgt met zijn collega’s dat aan die verwachtingen voldaan wordt. Het is een bijzondere plek om te werken. Je bent omringd door geïnspireerde mensen die bezig zijn iets te maken of te leren. Het borrelt en bruist regelmatig en je ervaart heel direct jouw bijdrage aan die bijzondere sfeer.

Als assistent-bedrijfsleider ben jij (mede) verantwoordelijk voor:

 • Plannen en coördineren van de werkzaamheden ten aanzien van verblijfs- en gebruiksgereedheid
 • Plannen en coördineren van de schoonmaak
 • Coördineren van preventief en correctief onderhoud aan het gebouw
 • Ontvangen van leveranciers
 • Adviseren van collega’s met betrekking tot zaalopstelling en voorzieningen
 • Ondersteunen van de bedrijfsleider met administratieve werkzaamheden
 • Vervangen van de bedrijfsleider bij diens afwezigheid
 • Bij drukte meewerken/invallen bij de voorkomende werkzaamheden (bediening, in- en uitchecken gasten)

Wie ben jij?
Jij hebt:

 • MBO-3-4 werk- en denkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Affiniteit met de culturele sector

Jij bent:

 • Representatief
 • Oplossingsgericht
 • Een goede planner
 • Vooruitziend: je anticipeert op knelpunten en neemt tijdig actie
 • Zelfstandig

Wij bieden:

 • Een inspirerende culturele omgeving met een gezellige, informele werksfeer
 • Een team van leuke collega’s
 • Een plek waar je het vertrouwen krijgt om verschil te maken, ideeën echt gehoord worden en je ruimte krijgt voor eigen initiatief
 • Salaris volgens cao Nederlandse Podia, functiegroep IV en periodiek afhankelijk van ervaring
 • Een contract voor één jaar met uitzicht op een vast contract

Interesse?
Stuur je motivatie en cv vóór 10 februari 2023, vanuit hier wordt een selectie gemaakt en nodigen we jou wellicht uit voor een gesprek!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.