Trias, Centrum voor de Kunsten: Docent Theater

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Docent Theater (primair onderwijs) voor 4-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops, vakantie-activiteiten en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de Stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de bibliotheek, stichting welzijn en het stadhuis gehuisvest worden.

Wij zoeken per direct een enthousiaste docent theater voor in het primair onderwijs.

Docent Theater

primair onderwijs

4-32 uur per week

Trias werkt voor meerdere scholen in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan korte theaterprojecten, lessenreeksen en een doorlopende leerlijn theater of podiumkunsten. De vakdocenten werken met kinderen van alle leerjaren. Lessen worden meestal gegeven aan volledige klassen. In nauwe samenwerking met de scholen en in een klein team docenten, onder begeleiding van een coördinator, wordt het programma ontwikkeld en uitgevoerd. In de komende jaren zal Trias in samenwerking met haar docenten en de scholen de leerlijnen theater verder ontwikkelen en verankeren op de scholen. De theaterdocenten werken actief mee aan deze ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde hbo-opleiding tot vakdocent theater of een vierdejaarsstudent vakdocent theater
  • Minimaal 1 jaar ervaring in het primair onderwijs is een pre
  • Woonachtig in Zuid-Holland of omstreken

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie kan als zzp’er worden vervuld. Het tarief is € 45 per lesuur (45-60 minuten). Reiskosten worden vergoed. Een aanstelling in dienst behoort ook tot de mogelijkheden. Lesdagen/lestijden zijn in overleg.

Voor meer informatie over Trias verwijzen we je naar de website www.stichting-trias.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Patrick Tranquille, 06-44 79 67 41. Ben je geïnteresseerd, stuur direct je motivatie en cv naar onderwijs@stichting-trias.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.