Theater De Tamboer: Medewerker Podiumtechniek

Theater De Tamboer in Hoogeveen zoekt een Medewerker Podiumtechniek voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenJaarlijks verzorgen Theater De Tamboer en Poppodium Het Podium meer dan 300 uiteenlopende evenementen. Dagelijks heten wij publiek uit heel Drenthe en Overijssel en met name Hoogeveen en omgeving van harte welkom. Ons theater heeft de beschikking over twee technisch goed uitgeruste zalen met een capaciteit van respectievelijk 750 en 450 stoelen en diverse aangrenzende ruimtes. Ons poppodium beschikt over één zaal met een capaciteit voor 250 gasten. Bedrijven en organisaties weten ons te vinden als ideale locatie voor vergaderingen en evenementen. De Tamboer en Het Podium vormen samen Stichting Cultuurhuis Hoogeveen.

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe

Medewerker Podiumtechniek

32-36 uur per week

De afdeling podiumtechniek bestaat op dit moment uit drie medewerkers. Als versterking van de afdeling zoeken wij een enthousiaste collega die medeverantwoordelijk is voor de werkvoorbereiding en de feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en evenementen. Je bent inzetbaar op alle disciplines van podiumtechniek. Een specialisatie op het gebied van licht en/of geluid is een pre, net als ervaring met bediening van de trekkenwand (in bezit van VBT-A & B). Je bent medeverantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de tot het theater behorende podiumtechnische installaties en geluidssystemen en adviseert over aanschaf en vervanging daarvan. Door jouw enthousiaste en gastvrije houding, zorg je ervoor dat elk gezelschap of artiest een fantastische ervaring heeft bij De Tamboer en Het Podium en graag terugkomt.

Wat neem jij mee?

  • je hebt minimaal MBO, met werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • je hebt een specialistische podiumtechniek opleiding;
  • je hebt een hoge mate van zelfstandigheid;
  • je staat open voor nieuwe ideeën en je onderneemt zelf initiatief;
  • een open, gastvrije en meewerkende houding richting collega’s en artiesten.

Dit bieden wij jou!

  • een veelzijdige baan (32-36 uur) waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief;
  • een inspirerende, levendige, informele werkomgeving;
  • salariëring vindt plaats volgens de CAO Nederlandse Podia, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Past deze functie bij jou?
Stuur je motivatie en CV zo snel mogelijk naar vacature@detamboer.nl ter attentie van de heer P.B.J. Rebers. Ook bij vragen graag alleen contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.