Nationale Opera & Ballet: Monteur Onderhoud Theatertechniek

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Monteur Onderhoud Theatertechniek voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen



Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet.

Wij zoeken per direct een

Monteur Onderhoud Theatertechniek

1 fte

De afdeling Onderhoud Theatertechniek (OTT) is verantwoordelijk voor het technisch beheer aan een van de meest gecompliceerde toneeltechnische installaties van Nederland. De OTT draagt bij aan het ontwikkelen van bewegingswerken voor producties en verzorgt op projectmatige basis de aanpassingen, uitbreidingen en vervangingen van de theatertechnische installaties.

Wie wij zoeken
De afdeling Onderhoud theatertechniek zoekt een enthousiaste onderhoudsmonteur. Samen met negen andere monteurs ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de goede staat van de toneeltechnische installaties. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het lokaliseren en oplossen van storingen, het voornamelijk op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied verrichten van preventief en correctief onderhoud, het meedenken bij het opstellen van specificaties ten behoeve van vervangingsinvesteringen én het bijdragen bij het ontwerpen/ bouwen van nieuwe installaties of het aanpassen daarvan.

Als monteur onderhoud theatertechniek maak je ook altijd deel uit van het EHBO en bhv-team, waarmee wordt bijgedragen aan de veiligheid in ons gebouw.

Wij zoeken een onderhoudsmonteur die een proactieve, flexibele en service verlenende instelling heeft en in staat is om risico’s in te schatten én weet hoe deze te voorkomen/ beperken. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar hebt;
 • Bekendheid en ervaring hebt met NEN1010, NEN3140 en aanverwante Arbowetgeving;
 • Voldoende drive hebt om binnen het team door te kunnen groeien naar engineer of senior engineer.
 • Ervaring met theatertechniek is geen vereiste.

Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere omgeving? Dan moedigen we je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen!

Wat wij bieden:

 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met de intentie tot verlenging;
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.684,24 en maximaal € 3.789,72 per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Dit salaris is inclusief 16% onregelmatigheidstoeslag;
 • 8% vakantiegeld;
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Een bijdrage voor een sportschoolabonnement;
 • Een bijdrage in reiskostenvergoeding;
 • Een aanvullend verzekeringspakket.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Wij ontvangen graag je motivatiebrief en cv.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Dirk Bakker, hoofd onderhoud theatertechniek via d.bakker@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.