Kortmann APS: Projectcoördinator

Kortmann APS in Hoofddorp zoekt een Projectcoördinator voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKortmann Art Packers & Shippers is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer, verpakken, opslag en installeren van kunst. Hasenkamp is het Duitse moederbedrijf en is marktleider in het transporteren en opslaan van waardevolle objecten. Kortmann APS is aangesloten op een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde kunsttransporteurs.

Wij zijn op zoek naar een projectcoördinator met sales vaardigheden voor onze museale afdeling.

Projectcoördinator

32-40 uur per week

Als projectcoördinator op deze afdeling houd je je bezig met het opstellen van offertes en de coördinatie van het bruikleenverkeer zowel nationaal als internationaal. Je verricht activiteiten en formaliteiten die nodig zijn om de bruiklenen van A naar B te transporteren (weg- koeriers- en luchtvrachttransporten). Dit maakt dat de projectcoördinator een spilfunctie heeft in het transporteren van bruiklenen voor verschillende partijen zoals musea en buitenlandse agenten.

De dagelijkse werkzaamheden zijn het opmaken van offertes en opvolging hiervan. Denk hierbij aan opdrachten aannemen, coördineren van tentoonstellingen en bruiklenen, overleg plegen met de diverse afdelingen betreft de uit te voeren opdrachten, verzorgen van vervoersdocumenten, contact onderhouden met klanten, administratief uitwerken van transporten, het doen van supervisies op de luchthaven (het begeleiden van kunstzendingen per luchtvracht) en de opmaak van rekeningen.

De werkzaamheden worden regelmatig onder tijdsdruk uitgevoerd. De werktijden zijn reguliere kantooruren, echter met supervisies en andere voorkomende werkzaamheden dient de projectcoördinator ook buiten kantooruren te kunnen werken. Denk hierbij aan de vroege ochtend- en avonduren. Deze functie is voor minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur.

Om succesvol te zijn in deze functie heb je gevoel voor commercie, ben je snel van begrip, nauwkeurig, assertief, kun je snel schakelen en het overzicht bewaren. Je hebt affiniteit met logistiek en met de kunstwereld, in het bijzonder met (internationale) musea.

Minimale eisen zijn:

  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • Uitstekend in Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Commercieel
  • Secuur
  • In bezit van een rijbewijs
  • Zeer goede contactuele eigenschappen
  • Het kunnen inleven in de problematiek van onze klanten
  • Affiniteit met logistiek
  • Affiniteit met de kunst- en museumwereld

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ga jij de uitdaging aan in de wereld van kunsttransport, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie. Je kunt deze mailen aan Constance van Beurden-Zaal, constance@kortmann.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.