Koninklijk Theater Carré: Personeelsplanner

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Personeelsplanner voor 20 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-02-2023Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, product presentaties en premières.

Voor onze afdeling Operations zijn we per direct op zoek naar een

Personeelsplanner

20 tot 30 uur per week

Wat ga je doen?
Als Personeelsplanner draag jij zorg voor een aquadate bezetting van de Theatermedewerkers rondom de voorstellingen en evenementen in Carré. Jij zorgt ervoor dat iedereen wordt ingeroosterd aan de hand van de door zijn of haar opgegeven beschikbaarheid. Naast de beschikbaarheid van het team houdt je natuurlijk ook rekening met de financiële doelstellingen van Carré. Verder weet je altijd op een juiste manier met het team te communiceren waardoor je iedereen weet te enthousiasmeren. Op deze manier zorg je er voor dat onze bezoekers kunnen rekenen op een goede bezetting en een gastvrije ontvangst!

Tijdens het maken van het rooster heb je oog voor zowel de korte- als de lange termijn planning. Zo signaleer je knelpunten in de capaciteit en stuur je hier tijdig op bij in overleg met de Operationeel manager. Natuurlijk houdt jij tijdens het maken van het rooster ook rekening met de wettelijke kaders, denk bijvoorbeeld aan de ATW en WAB. Naast het maken van de planning houdt jij je ook bezig met de werving en selectie van de Theatermedewerkers. Denk hierbij aan het screenen van cv’s, het inplannen van gesprekken en de aanmelding van nieuwe collega’s bij onze externe partner.

Heb jij een geschikte Theatermedewerker aangenomen? Als een nieuwe collega start bij Carré draag je samen met de Bedrijfsleider ook zorg voor het onboardingsproces. In overleg zorgen jullie er voor dat de nieuwe collega een warm welkom krijgt en zich snel thuis voelt bij Carré. Eigenlijk ben je naast personeelsplanner een échte people manager!

Wie ben jij?

 • Je bent sterk in organiseren en plannen en weet het overzicht te bewaren.
 • Je ben sociaalvaardig en weet collega’s op de juiste manier te motiveren.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als fysiek.
 • Je bent oplossingsgericht.
 • Je kunt gemakkelijk overweg met verschillende computerprogramma’s en systemen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wat staat er op je CV?
Je hebt ervaring in deze of een soortgelijke coördinerende functie, hebt kennis van het maken van een efficiënte personeelsplanning en affiniteit met theater/culturele sector. Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau en hebt goede praktische vaardigheden van alle relevante Officepakketten.

Wij bieden jou:

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, binnen een enthousiast team van collega’s.
 • Gezellige en informele werksfeer binnen een dynamisch werkveld.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij jouw kennis en ervaring.
 • Een contract voor een vast aantal uren, aantal uren bespreekbaar.
 • Uren verdeeld over 5 werkdagen, in de ochtend.
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime.
 • Goede pensioenregeling.
 • Elke dag een verzorgde lunch in Carré.

Waar kom je te werken?
Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Carré is ván iedereen en vóór iedereen. We zijn het culturele thuis van alle mensen in Nederland. Daarom programmeren we breed en bieden we ruimte aan zoveel mogelijk diverse geluiden, genres, artiesten en medewerkers. Alle denkbare theatergenres van circus tot cabaret en van popconcert tot opera bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Al meer dan 135 jaar lang vinden jaarlijks bijna 400.000 bezoekers hun weg naar het mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam. Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding, vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn!

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Coenders (Operationeel Manager), dit kan via: yolanda.coenders@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.