Festival Tweetakt: Stagiair(e) Productie

Festival Tweetakt in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Productie voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenFestival Tweetakt is een festival vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en interactieve installaties. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa’s en oma’s. Festival Tweetakt duurt drie weken en vindt plaats op verschillende locaties in stad: de bruisende Neude, midden in het centrum, het avontuurlijke, groene eiland Fort Ruigenhoek en in diverse theaters in Utrecht. De volgende editie vindt plaats van 16 juni t/m 2 juli 2022.

Stagiair(e) Productie

24-32 uur per week

Stageomschrijving
Tijdens Festival Tweetakt zijn er theatervoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst en twee festivalharten. Om alles wat hier achter de schermen gebeurt in goede banen te leiden kan ons productieteam voor en tijdens het festival wel wat extra ondersteuning gebruiken. Als stagiair productie ondersteun je de productieleiders en hoofd productie. Productiewerk is ontzettend afwisselend. Je hebt te maken met alle facetten van het programma en met alle teams die betrokken zijn bij het reilen en zeilen van een festival. Daarnaast heb je contact met makers, theaters en bezoekers. Ben jij flexibel, praktisch ingesteld, gestructureerd en heb je zin om heel veel verschillende mensen te ontmoeten? Schrijf ons dan! De stageperiode zal zijn van begin maart 2023 tot en met 7 juli 2023, maar overleg over de begin en einddatum is mogelijk. Het is fijn als je volledig beschikbaar bent op do-zo tijdens de festivalperiode (16-18 juni, 22-25 juni, 29-2 juli).

Wij bieden:

  • een gezellige, inspirerende en dynamische werkomgeving;
  • een enthousiast en bevlogen team bestaande uit veelal jonge mensen;
  • een breed netwerk in de theater-, muziek-, festival- en kunstsector;
  • gratis heel veel mooie voorstellingen en concerten ontdekken tijdens het festival;
  • een stagevergoeding van €300,- per maand.

Lijkt het je leuk om onze nieuwe productiestagiair(e) te worden? Stuur per e-mail een motivatie plus CV naar Milou Smit via m.smit@tweetakt.nl, o.v.v. ‘stage productie’.  Vragen kunnen ook naar dit e-mailadres gestuurd worden.

Festival Tweetakt streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze samenleving. Wij vinden een inclusieve werkomgeving, waarbinnen verschillende perspectieven worden gehoord, van essentieel belang. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.