Federatie Amateur Symfonie- en Strijkorkest: Secretaris

De Federatie Amateur Symfonie- en Strijkorkest (FASO) in Rotterdam zoekt een Secretaris voor 4 tot 12 uur per week | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenDe FASO is een vereniging van orkestverenigingen. De FASO probeert voor en namens alle amateur symfonie- en strijkorkesten een begaanbare weg te vinden in deze tijd van grote en snelle veranderingen.

De FASO heeft een van de grootste orkestbibliotheken van Europa, een bibliotheek die het gezamenlijk bezit is van alle leden. Samen kunnen we zorgen voor een mooie toekomst.

Wij zoeken per direct een

Secretaris

4 tot 12 uur per week

De functie van secretaris is vacant. De FASO zoekt daarom met spoed een nieuwe secretaris. We zoeken iemand met passie voor orkestmuziek, die niet bang is voor veranderingen, die plezier heeft in samenwerken en die landelijk de belangen van de amateurorkesten wil behartigen.

De secretaris is een spin in het web in de vereniging en in het bestuur en vervult daarnaast de gebruikelijke taken van een secretaris:

  • eerste aanspreekpunt zijn voor leden en andere organisaties;
  • zorgen voor het archief;
  • vergaderingen (bestuur en andere) voorbereiden en verslag ervan opmaken;
  • communicatie via website, nieuwsbrieven en andere kanalen.

Andere bestuurstaken, zoals vertegenwoordiging buiten de FASO, worden onderling verdeeld.

Het secretariaat geeft een interessante positie om andere orkesten maar ook andere organisaties voor amateur muziek te leren kennen en met elkaar in contact te brengen zodat zij elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

Plaats van vergaderingen worden onderling afgesproken, zo nodig of mogelijk online.

Geïnteresseerden wordt gevraagd om via onderstaande sollicitatiebutton een mail te sturen met daarin een motivatie en hun ervaring in de sector. Na overleg met het bestuur wordt al dan niet een gesprek afgesproken om nader kennis te maken. Daarna kan het bestuur (bij wederzijdse positieve indruk) de kandidaat voordragen aan de leden. Zij beslissen uiteindelijk in een ALV over de samenstelling van hun bestuur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.