De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam: HR Manager

De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam in Amsterdam zoekt een HR Manager voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam realiseert tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk Amsterdam én in de Hermitage Amsterdam, in opdracht van de Nationale Stichting De Nieuwe Kerk en Stichting Hermitage aan de Amstel. De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam hebben een geheel eigen plaats verworven binnen de nationale en internationale museumwereld.

Bij de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam zijn circa 50 medewerkers werkzaam. Daarnaast maken wij gebruik van een pool van circa 100 oproepkrachten die de kassa, garderobe en winkels bemannen.

De afdeling HR bestaat uit een HR adviseur en een HR manager. Samen geven deze inhoud en vorm aan het HR beleid en alle bijbehorende HR processen voor De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam.

Lijkt het jou leuk een cruciale rol te bekleden in de transitie naar een diverse en inclusieve organisatie en daarnaast te zorgen voor een uitstekende uitvoering van alle HR processen voor De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam?

HR Manager

0,8 fte / 4 dagen per week

In deze functie adviseer je het managementteam (gevraagd en ongevraagd) bij verdere ontwikkeling, implementatie en beheer van het personeelsbeleid en verzorgt de daarvoor benodigde managementinformatie. Je bent verantwoordelijk voor alle HR processen, zoals recruitment, onboarding, opleidingen en ziekteverzuim. Jij gaat de transitie naar een diverse en inclusieve organisatie vormgeven en leiden. Deze gedachte geeft je enorm veel energie en je hebt een duidelijke visie op dit gebied. Daarnaast ben je op de hoogte van alle wijzigingen en relevante wet- en regelgeving, alsmede ontwikkelingen van het vakgebied, en kan deze vertalen naar de organisatie.

Wat is belangrijk?

  • Dat de organisatie divers en inclusief aan het worden is. Dat jij dat ook omarmt, jezelf bent en daardoor inspirerend voor je omgeving;
  • Dat je de ambitie hebt om leiding te geven of hiermee ervaring hebt;
  • Dat je ervaring hebt in dit vakgebied;
  • Dat je ervaring hebt in het werken met personeelsinformatiesystemen, salarissoftware en planningssystemen, bij voorkeur met NMRBS en L1NDA;
  • Verder kun je natuurlijk vertrouwelijk en discreet omgaan met gegevens;
  • In een nieuwe werkomgeving pas je je snel en gemakkelijk aan;
  • Je hebt een leergierige houding: weet je iets niet, dan is dat een kans om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Om mee te geven
Het fulltime bruto salaris van deze baan ligt tussen de € 3.018 en € 4.464 per maand. Een volledige werkweek is 37,5 uur. De functie is ingedeeld in schaal 10 en heeft 24 vakantiedagen (op basis van fulltime). Feestdagen kun je inruilen voor jouw eigen feest- of gedenkdagen. Woon je buiten Amsterdam? Dan krijg je een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. In eerste instantie zal het een jaarcontract worden, maar verlenging is daarna zeker een grote wens.

Je kunt solliciteren via hr@nieuwekerk.nl. Leuk als je vragen hebt. Dan kun je bellen via 020-6268168, vraag dan naar Relinde van der Ree (HR Manager) of Celina Wisselo (HR Adviseur).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.