De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam: Coördinator Marketing, Sales, Social en Publieksprogrammering

De Nieuwe Kerk en Hermitage in Amsterdam zoekt een Coördinator Marketing, Sales, Social en Publieksprogrammering voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam realiseert tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk Amsterdam én in de Hermitage Amsterdam, in opdracht van de Nationale Stichting De Nieuwe Kerk en Stichting Hermitage aan de Amstel. De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam hebben een geheel eigen plaats verworven binnen de nationale en internationale museumwereld.

Bij de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam zijn circa 50 medewerkers werkzaam. Daarnaast maken wij gebruik van een pool van circa 100 oproepkrachten die de kassa, garderobe en winkels bemannen.

De afdeling Pers & Marketingcommunicatie bestaat uit twee teams, te weten Marketing, Sales, Social en Publieksprogrammering en Pers & PR. Samen geven ze inhoud en vorm aan het communicatiebeleid voor De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam.

Wil jij beleid ontwikkelen op het gebied van marketing, sales, social en publieksprogrammering voor De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam en zorgen dat het uitstekend wordt uitgevoerd?

Coördinator Marketing, Sales, Social en Publieksprogrammering

0,8 fte / 4 dagen per week

In deze functie stel je samen met het Hoofd Pers en Marketingcommunicatie het beleid voor de Marketing, Sales, Social en Publieksprogrammering. Je geeft op enthousiasmerende en inspirerende wijze leiding aan het team. Je adviseert, coördineert en bewaakt de corporate communicatie voor de twee huizen. Je krijgt energie van het maken van plannen voor marketing en sales om de targets van de huizen, tentoonstellingen en activiteiten te verwezenlijken en vindt het belangrijk dat de onderlinge afstemming en samenhang van deze plannen met de verschillende teams goed is afgestemd. Je hebt regelmatig contact met touroperators, reisindustrie, externe gidsen, de VVV (Amsterdam Tourist Board), het Nederlands Bureau voor Toerisme en andere toeristische organisaties in en buiten Amsterdam. Ook ontwikkel en organiseer je individuele en groepsarrangementen en houdt alle acties, kortingen en joint- promotions/ lezersaanbiedingen bij voor het kassasysteem en de webshop en informeert de betrokken collega’s hierover. Je verzorgt rapportages van verzamelde data zoals kassacijfers, marketingdata en externe onderzoeksmateriaal. Niet op de laatste plaats ben je een belangrijke adviseur in de conceptfase van de tentoonstellingen vanuit klantfocus en persona’s op analytische wijze.

Wat is belangrijk?

  • Dat de organisatie divers en inclusief aan het worden is. Dat jij dat ook omarmt, jezelf bent en daardoor inspirerend bent voor je omgeving.
  • Dat je de ambitie hebt om leiding te geven of hiermee ervaring hebt.
  • Dat je ervaring hebt in dit vakgebied.
  • Verder heb je natuurlijk ervaring met de nieuwe media en het gebruik van e-producten.
  • Systemen als Meltwater, Salesforce of vergelijkbare CRM systemen ken je goed.
  • Je hebt een commerciële instelling en uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden.
  • Je houdt van werken in teamverband.
  • In een nieuwe werkomgeving pas je je snel en gemakkelijk aan.
  • Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Om mee te geven
Het fulltime bruto salaris van deze baan ligt tussen de € 3.018,- en € 4.464,- per maand. Een volledige werkweek is 37,5 uur. De functie is ingedeeld in schaal 10 en heeft 24 vakantiedagen (op basis van fulltime). Feestdagen kun je inruilen voor jouw eigen feest- of gedenkdagen. Woon je buiten Amsterdam? Dan krijg je een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. In eerste instantie zal het een jaarcontract worden, maar verlenging is daarna zeker een grote wens.

Je kunt solliciteren via hr@nieuwekerk.nl. Leuk als je vragen hebt. Dan kun je bellen via 020-6268168, vraag dan naar Paul Mosterd (Hoofd Pers en Marketingcommunicatie).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.