Werk aan de Muur: Medewerker Klantenservice

Werk aan de Muur te zien bij woonwinkel Eijerkamp

Werk aan de Muur in Haarlem zoekt een Medewerker Klantenservice voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 16-12-2022Zo’n twaalf jaar geleden kwam Jasper van der Meij op het idee voor Werk aan de Muur. Als amateurfotograaf ondervond hij aan den lijve hoe lastig het was om zijn werk te verkopen. Er moest een platform komen voor amateurfotografen om hun werk aan een breed publiek aan te bieden. Samen met jeugdvriend Bas Verhoogt startte hij Werk aan de Muur. Na zo’n vijf jaar hadden de oprichters de perfecte product-market fit en boog de groeicurve om in een stijgende lijn. Ruim tien jaar later is het multisided-platform Werk aan de Muur een succes.

Werk aan de Muur inspireert kunstenaars en consumenten met iets moois aan de muur. Kunstwerken voor iedereen, waar je jaren van kunt genieten.

Werk aan de Muur zoekt een collega voor Happy Customer team met passie voor interieur en kunst.

Medewerker Klantenservice

32, 36 of 40 uur per week

Functieomschrijving & werkzaamheden
Ben jij graag in contact met mensen? Word je blij van het helpen van mensen? En worden zij ook vrolijk van jou? En wil je graag werken in een wereld van interieur, kunst en styling? Lees dan verder! Wij – Werk aan de Muur – zoeken namelijk een fijne collega (minimaal 32 uur) voor ons Happy Customer team. We zijn gevestigd in Haarlem en werken – zeker nu – ook vanuit huis.

Wat houdt de functie in?
Goede klantenservice is het hart van onze business. Wij inspireren dagelijks met passie de mooiste werken voor aan je muur.

Ben jij attent, heb je inlevingsvermogen, goede sociale vaardigheden en gaat je hart sneller kloppen van het helpen van klanten? Dan hebben we elkaar gevonden! Het is een plus wanneer je iets hebt met interieur en styling.

Dagelijks ben je bezig met het helpen van onze klanten. Onze klanten nemen contact met ons op via e-mail, telefoon en WhatsApp. Daarnaast organiseren we wekelijks één of meer online webinars om mensen op afstand van informatie te voorzien over onze materialen. Buiten coronatijd doen we dit in onze online art studio.

Ja, hebben we je aandacht nog? Lees verder!

Profiel werknemer
Ons enthousiasme wordt opgemerkt, want Werk aan de Muur groeit! Daarom zoeken we versterking:

Profiel:

  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands.
  • Gezien onze internationale groei is Engels schrijven en spreken een pre.
  • Je denkt graag mee met klanten.
  • Je bent secuur, hebt oog voor detail en je houdt je goed als het even wat drukker is.
  • Werken met een computer (Mac) en het web is niet nieuw voor je.
  • Je hebt ervaring met online klantenservice, bij voorkeur in e-commerce.
  • Photoshop-ervaring is een pre.
  • Leuk wanneer je affiniteit met interieur & styling hebt.
  • Mbo-werk- en -denkniveau.

Stylist en klantenservice Rosanne: “Een klant die belt met een vraag en vervolgens heel blij een mooie klantfoto deelt, dat maakt mijn werk zo leuk!

Wat bieden wij
Wij bieden jou een fijne werkomgeving op kantoor én thuis. Een klantgerichte functie met leuke afwisseling op het gebied van beeld, interieur en styling. De Werk aan de Muur-familie werkt met veel passie samen en houdt van een gezellige werksfeer.

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Neem dan contact met ons op. Onze procedure bestaat uit verschillende kennismakingsgesprekken, zodat je een goed gevoel krijgt bij het team, cultuur en werkinhoud.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.