Vondelpark Openluchttheater: Allround Marketeer

Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam zoekt een Allround Marketeer voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime| Sluitingsdatum: 16-12-2022Het Vondelpark Openluchttheater is een geliefd openluchtpodium in het hart van het Vondelpark in Amsterdam. In de zomermaanden kun je naast een aantal eendaagse festivals genieten van een vast zomerprogramma vol optredens van jonge talenten en bekende artiesten. Vanaf juni is er elke vrijdag, zaterdag en zondag een programma met dans, (jeugd)theater, film, comedy, klassieke muziek en pop, allemaal vrij toegankelijk. Jaarlijks wordt het Openluchttheater bezocht door ruim 100.000 mensen uit de buurt, uit Amsterdam, uit heel Nederland en tot ver buiten de landgrenzen. De kern van onze activiteiten is het samenbrengen van spelers, bewoners en bezoekers van Amsterdam in het Vondelpark.

Vondelpark Openluchttheater zoekt per 1 februari een

Allround Marketeer

16 tot 24 uur per week

Voor het seizoen 2023 zijn wij op zoek naar een veelzijdige en innovatieve allround marketingmedewerker die het uiteenlopende publiek van het Vondelpark Openluchttheater op een creatieve manier weet te bereiken. Met het productie- en programmateam zet je (content)strategieën op, ontwikkel je pakkende marketingcampagnes voor concerten, voorstellingen en onze eendaagse festivals en voer je deze zowel on- als offline uit.

Het takenpakket dat hierbij hoort is erg divers: Je voert de communicatie-strategie van het Vondelpark Openluchttheater, promoot het programma op basis van een communicatieplan en -kalender, verwerkt publiciteitsmateriaal van de optredens, creëert promotie-materiaal voor drukwerk en (social) media, schrijft teksten voor de website en nieuwsbrief en beheert de website.

Je hebt

 • Aantoonbare relevante werkervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring in het aanspreken en bereiken van verschillende doelgroepen.
 • Brede ervaring op het gebied van (social) media.

Je bent

 • Flexibel inzetbaar.
 • Taalkundig scherp, je vindt de juiste tone of voice voor verschillende doelgroepen.
 • In staat om eenvoudige vormgeving toe te passen in Photoshop of InDesign en WordPress.
 • Goed op de hoogte van recente ontwikkelingen in de (nieuwe) media.
 • Als zelfstandige werker onderdeel van een team.
 • Organisatorisch sterk en je kunt eigen werkzaamheden goed plannen.

Wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende baan.
 • De functie is voor gemiddeld 16-24 uur per week.
 • Een inspirerende werkplek in het hart van Amsterdam.
 • Een prettige en informele werksfeer.
 • Salariëring afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Is deze baan je op het lijf geschreven? Of denk jij dat je de perfecte kandidaat bent maar herken je jezelf minder in één van bovenstaande punten? Geen nood; als de match er is, komen we daar vast wel uit.

Stuur dan voor 16 december 2022 je motivatie en cv naar info@devriesproducties.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met hetzelfde mailadres.

Voor 24 december hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De eerste ronde gesprekken zullen begin januari 2023 plaatsvinden.

Het Vondelpark Openluchttheater is in de zomermaanden het stadspodium van Nederland. Diversiteit in het programma aanbod, bij artiesten, publiek en medewerkers vinden wij belangrijk. Iedereen die zich herkent in het gestelde profiel is van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.