Tilburg University: Communicatie-medewerker Studium Generale

Tilburg University in Tilburg zoekt een Communicatiemedewerker Studium Generale voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-12-2022We zijn op zoek naar een communicatiemedewerker voor Studium Generale: hét podium voor wetenschap, maatschappij en cultuur van Tilburg University. Als communicatiemedewerker zorg je ervoor dat onze lezingen, symposia, debatten en culturele events gezien worden door nieuwsgierige mensen die op zoek zijn naar kennis, diepgang en debat rondom verrassende en/of actuele thema’s.

Communicatiemedewerker Studium Generale

0,8 fte (32 uur per week)

Jouw functie
De programma’s van Studium Generale vinden zowel op de universiteitscampus plaats als in de binnenstad van Tilburg. Ze zijn bedoeld voor een breed publiek van studenten, universitaire medewerkers, alumni en overige geïnteresseerden. Je vindt het leuk om deze verschillende doelgroepen te bereiken en weet daarvoor de juiste toon en kanalen te vinden.

Je draagt zorg voor de productie en redactie van communicatiemiddelen, je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de social media en de website van Studium Generale, je bent verantwoordelijk voor de marketing en promotie van publieksactiviteiten en je verricht ondersteunende taken voor de programmamakers, zoals verslaglegging van de events in woord en/of (video)beeld.

Je zet in- en externe communicatieprojecten op en voert ze uit. Zo werk je aan de profilering van Studium Generale en van de programma’s. Je stemt daarvoor af met de programmamakers van Studium Generale en met de afdeling External and Campus Communication. Tot slot ben je (deels) contactpersoon voor onze twee studentassistenten.

Jouw kwalificaties

  • Je hebt een opleiding op hbo-niveau op het gebied van communicatie, journalistiek, marketing, voorlichting en/of public relations.
  • Met social media en het produceren van online content heb je aantoonbare ervaring.
  • Vaardigheid op het gebied van grafische vormgeving en videoproducties is een pre in je kandidatuur.
  • Je beschikt over goede redactionele vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je hebt een proactieve houding en houdt je aan deadlines.
  • Je bent aantoonbaar geïnteresseerd in wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele vraagstukken en actuele kwesties.

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.
  • Je kunt goed plannen.
  • Je kunt goed omgaan met deadlines.

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,8 fte (32 uur per week) van de volledige werktijd.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 en salarisschaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op ‘werken bij Tilburg University‘ voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie
Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij Annelieke Koster op 013 -466 36 81 of a.koster@tilburguniversity.edu.

We nodigen je uit om vóór 5 december te solliciteren naar deze functie; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Annelieke Koster (Programmamanager Studium Generale) en voeg een cv toe.

De briefselectie vindt plaats op 6 december; kort hierna ontvang je bericht van ons. De eerste selectiegesprekken staan gepland op 12 december.

Je start idealiter op 1 februari 2023 met werken voor Tilburg University.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.